Özge Özpirinçci

Özge Özpirinçci Betimleyen: Cem OCAKLAR (Çukurova Üniversitesi öğrencisi) Yatay dikdörtgen, renkli, yakın çekim portre fotoğrafta Özge Özpirinçci, kafasını hafif sağına çevirerek doğrudan objektife bakarak gülümsüyor. Fonda kırmızı bir perdenin olduğu fotoğrafta Özpirinçci’nin çok az kadraja giren omuzlarından siyah bir kıyafet giydiği anlaşılıyor. Fotoğrafta 30’lu yaşların ortasında görünen Özge Özpirinçi, boynunun orta kısmını geçen ve omuzlara yaklaşan, üstü dalgalı alt kısımları kıvırcık saçlara sahip. Saçları, sağ kulağının tamamını sol kulağının yarısını kapatıyor. Sol kulağında küpe gözüküyor. Altın renkli küpesi, kulak memesi büyüklüğünde yukarıdan aşağı doğru birbirine yakın genişleyerek artan daireler şeklinde. Kahverengi saçları, alnının sol kısmını çok az kapatıyor. Alnının geri kalanı tamamen görünüyor. Sağ kaşına saçı değiyor. Yüz hatları oval ve kulak hizasından çeneye doğru daralma mevcut. Kırmızı rujlu dudağıyla gülümserken beyaz, düzgün üst dişleri gözüküyor. Dişleri ile alt dudakları arasında hafif boşluk var. Burnu düz, burun tabanı genişçe. Badem şeklindeki gözleri siyah. Sol gözü daha kısık. Uzun bir boynu var. Çenesi, sağ yanağı ve alnının ortası ışıktan dolayı parlıyor. Çenesinin gölgesi boynunun üst bölümünün az bir kısmını kaplıyor.  Burun delikleri net olarak gözüküyor.

Betimleyen: Cem OCAKLAR (Çukurova Üniversitesi öğrencisi)

Yatay dikdörtgen, renkli, yakın çekim portre fotoğrafta Özge Özpirinçci, kafasını hafif sağına çevirerek doğrudan objektife bakarak gülümsüyor. Fonda kırmızı bir perdenin olduğu fotoğrafta Özpirinçci’nin çok az kadraja giren omuzlarından siyah bir kıyafet giydiği anlaşılıyor.

Fotoğrafta 30’lu yaşların ortasında görünen Özge Özpirinçi, boynunun orta kısmını geçen ve omuzlara yaklaşan, üstü dalgalı alt kısımları kıvırcık saçlara sahip. Saçları, sağ kulağının tamamını sol kulağının yarısını kapatıyor. Sol kulağında küpe gözüküyor. Altın renkli küpesi, kulak memesi büyüklüğünde yukarıdan aşağı doğru birbirine yakın genişleyerek artan daireler şeklinde. Kahverengi saçları, alnının sol kısmını çok az kapatıyor. Alnının geri kalanı tamamen görünüyor. Sağ kaşına saçı değiyor.

Yüz hatları oval ve kulak hizasından çeneye doğru daralma mevcut. Kırmızı rujlu dudağıyla gülümserken beyaz, düzgün üst dişleri gözüküyor. Dişleri ile alt dudakları arasında hafif boşluk var. Burnu düz, burun tabanı genişçe. Badem şeklindeki gözleri siyah. Sol gözü daha kısık. Uzun bir boynu var.

Çenesi, sağ yanağı ve alnının ortası ışıktan dolayı parlıyor. Çenesinin gölgesi boynunun üst bölümünün az bir kısmını kaplıyor.  Burun delikleri net olarak gözüküyor.

Sayfa Görüntüleme : 937