Özyeğin Üniversitesi Açık Basketbol Sahası

Özyeğin Üniversitesi Açık Basketbol Sahası

Betimleyen: Buğra Berk ÖZYÜREK / Özyeğin Üniversitesi öğrencisi

Renkli dikey dikdörtgen fotoğraf karesinde Özyeğin Üniversitesi’nin açık basketbol sahasının bulunduğu bir alan ve arka planda ise fakülte binaları görünüyor. Basket sahasının kapısının önünde arka arkaya durmuş bir şekilde kırmızı renkte çiçekleri olan yetişkin bir insanın dizine kadar gelebilecek boyda bitkiler bulunuyor. Bitkilerin sol yanında ise kapalı yeşil bir bahçe şemsiyesi var. Basket sahasının etrafını saran yeşil renkte ve neredeyse iki veya üç insan boyunda bir tel bulunuyor. Sahanın tel ve demirden yapılan kapısı kapalı.

Sahanın içinde üç adet sokak lambası şeklinde bir aydınlatma var. Sahanın dikdörtgen zeminini merkezi mavi, dışı yeşil olmak üzere iki renge boyanmış. Mavi renge boyanmış alanın içinde basketbol oyunu için beyaz çizgilerle bazı alanlar belirtilmiş. Sahanın zemininde küçük küçük su birikintileri var.

Sahayı çevreleyen tellerle bitişik ve içinde bulunan üç adet oturmak için bank benzeri yerler var. Basket sahasının yanında kapalı bir alan var ama içerisinde ne olduğu belli olmuyor. Arka planda küçük bir tepenin üzerinde duran beyaz renge boyanmış ve mavi renkte camları olan dört veya beş katlı fakülte binaları var.

Sayfa Görüntüleme : 871