SING 2 - ŞARKINI SÖYLE

Mor ve mavi ışıkların hâkim olduğu şehir temalı fonun önünde Koala Buster Moon ve arkadaşları toplu halde poz vermişler. Arka manzarada Crystal Plaza ve Crystal Tower Hotel görünüyor. Akşam güneşinin batmak üzere olduğu bulutlu gökyüzü alaca karanlık renklerde, bir kısmı mavi bir kısmı sarı, turuncu. Şehrin girişindeki yıldızlı “Redshore city” tabelası sarı renkte ışıl ışıl parlıyor.

Erkek koala Buster Moon, bücür boyuyla en önde ellerini beline dayamış karşıya bakıyor. Üzerinde lacivert bir takım, beyaz gömlek ve kırmızı papyon var. Küçük bedenine oranla hayli büyük olan kepçe kulakları beyaz, çevresi gri. Yüzünde ağız kısmı beyazken diğer tarafları gri tüylü. Burnu siyah top gibi.

Dişi kurt Porsha, Buster Moon’un sol çaprazında bir sandığın üstüne oturmuş. Yüzündeki tüyler beyazken diğer tarafları mavi renkte. Sivri kulakları havaya dikilmiş. Üzerinde İspanyol paça, gümüş rengi, parlak bir tulum var.

Erkek domuz Gunter, Vaşak kız, dişi kirpi Ash ve dişi domuz Rosita, Buster Muun’un arkasında soldan sağa, yan yana dizilmişler. Boğa Darius, dişi fil Meena, erkek aslan Clay Calloway, dişi goril Johnny ve erkek fil Alfonso iri cüsseleriyle en arkada duruyorlar.

Şişko, pembe bir erkek domuz olan Gunter, zafer işareti yapıp sırıtarak poz vermiş. Göbek ve kalça kısmı geniş, bacakları ince ve minik. Burnu basık, kulakları kafasının tepesinden öne düşüyor. Çenesinin altında büyük bir gıdısı var. Altın sarısı ceket, beyaz gömlek, siyah pantolon giyip altın sarısı papyon takmış.

Vaşak kız, üzerinde uzun kollu, parlak kırmızı tulumuyla ellerini beline koyup ciddiyetle karşıya bakmış. Yüzünde ağız kısmı beyazken diğer tarafları gri tüylü. Kulakları uzun, burnu minicik

Dişi bir kirpi olan Ash, omzunda askısıyla takılı rock gitarını çalarak poz vermiş. Sırt dikenleri siyahlı beyazlı. Bu ona başına kuştüyünden başlık takmış bir Kızılderili havası veriyor. Koyu renk düğme burnu, ince bacakları ve kolları var.

Pembe bir dişi fil olan Rosita, Gunter’den daha zayıf. Üzerinde lacivert payetli, yandan yırtmaçlı bir elbise var. Sahnede şarkı söyler gibi ellerini iki yana açıp karşıya bakmış.

Uzun sarı saçları gözlerini kapatan boğa Darius, ağzını hafif yana kaydırarak havalı gülüyor. Lacivert yelek-pantolon ve beyaz gömlek giyip boynuna gri atkı takmış. İçe kıvrılan sivri boynuzları başının tepesinde, kulakları saçlarının altında kalmış.

Genç bir dişi fil olan Meena, üstünde mavi sahne elbisesiyle gülümseyerek karşıya bakıyor. Gözlerine elbisesiyle uyumlu mavi far sürmüş. Başının tepesinde toplanmış minicik iki saç kuyruğu var. Kulakları kocaman, burnunun yerindeki hortumu uzun.

Yaşlı bir aslan olan Clay Calloway, kaşları çatık sert bir ifadeyle bakıyor. Boynunun etrafındaki yelesi, sakalları ve saçları kırlaşmış. Üstünde siyah deri ceket var.

Goril Johnny, üstünde siyah smokin, beyaz gömlek ve siyah papyonla Clay Calloway ve Alfonso’nun arasında duruyor. Başının tepesindeki tüyleri saç gibi yukarı taramış. Yüzünde ağzı ve iki gözü gri yuvarlaklar içinde, onun dışında kalan tüyleri siyah.

Genç bir erkek fil olan Alfonso, yeşil-beyaz şapkasıyla gülümseyerek poz vermiş. Meena’dan farklı olarak hortumunun iki yanında birer tane sivri dişi var.

Afişin en üstünde dublaj sanatçılarının isimlerine yer verilmiş. “ MATTHEW McCONAUGHEY, REESE WITHERSPOON, SCARLETT JHANSSON, TARON EGERTON, TORI KELLY,NICK KROLL, BOBBY

CANNAVALE, HALSEY, PHARRELL WILLIAMS, NICK OFFERMAN, LETITIA WRIGHT, ERIC ANDRE, CHELSEA PERETTI and BONO”

“ILLUMINATION PRESENTS” yazısının altına düzensiz, aşağı yukarı çıkıntılı, büyük, sarı harflerde “ SING” bir altına rakamla turuncu 2 yazılmış.

En altta yer alan logo ve bilgiler afişin bu versiyonunda okunaklı değil.

Sayfa Görüntüleme : 293