Sabancı Vakfı 4.Kısa Film Yarışmasının Ödül Töreni Simultane Sesli Betimleme Çevirisiyle Gerçekleşti

Sabancı Vakfı 4.Kısa Film Yarışmasının Ödül Töreni Simultane Sesli Betimleme Çevirisiyle Gerçekleşti

Simultane sesli betimleme çevirisi SEBEDER Sesli Betimleme Koordinatörü Emine Kolivar tarafından yapıldı.

“Dijital Yalnızlık” temasını en iyi anlatan filmler ödüllendirildiği  töreni Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ve Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan’ın ev sahipliğinde, Sabancı Vakfı Başkan Yardımcısı Zerrin Koyunsağan, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Serra Sabancı, Türkan Sabancı, Sevda Sabancı, Melisa Tapan, Sabancı Holding CEO’su Mehmet Göçmen, Nebahat Çehre, Murat Evgin, Tuna Kiremitçi, Şenay Gürler, Bora Gencer, İlhan Gencer, Uğur Kurul, Murat – Deniz Arkın, Sedef Çalarkan ve Hasan Bülent Kahraman’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Haber fotoğrafının betimlemesi: Ödül törenin sonunda sahne de çekilmiş olan renkli karede, yarışmada birinciliğe layık görülen "Parti" adlı kısa filmin yönetmeni Efe Can Yıldız, "Nasıl Bilirdiniz?" filmiyle ikinci olan Ayşenur Erdoğan Gökçe, "Dijital Pizza" filmiyle üçüncü olan Veysel Aslan, "Kısa Film Uzun Etki" sloganıyla düzenlenen yarışmada, mansiyon ödülünün sahibi "Girdap" adlı filmin yönetmeni Cüneyt Işık ile Gürler Sabancı gibi tanınmış simalar yer alıyor.

Siyah zeminli sahnede kadınlı erkekli toplamda 13 kişi bulunmakta. Yüzleri ve vücutları fotoğrafa bakana dönük ve hafif yay oluşturmuş şekilde ayakta yan yana durmuşlar. Efe Can Yıldız, Ayşenur Erdoğan Gökçe Veysel Aslan’ın ellerinde ödülleri var. Hepsi tebessüm ederek objektife bakmış. 8 kadından biri boğazlı, kolsuz, parlak  bir mavi elbise, erkeklerden biri papyonla tamamladığı beyaz bir gömlek giyerken diğer simalar kıyafetlerinde siyah rengi tercih etmiş, herkes oldukça şık.

Grubun arkasında Sabancı Vakfının logosunun bulunduğu mavi renkte geniş bir ekran bulunuyor. Sahnenin ekranla birleştiği kısım gün batımı gibi kızıl bir tonda. Bu ton ekranın bazı yerlerine de yansıyarak onu mavili pembeli bir renge büründürmüş.

Sayfa Görüntüleme : 1254