Sanji - One Piece Animesi

Sanji - One Piece Animesi

Betimleyen: Didem İPEKOĞLU (Dublaj Çevirmeni)

Sanji, arka planında parçalı bulutlu mavi bir gökyüzü, kale kuleleri, ağaçlar ve kollarını havaya kaldırmış çeşitli cüsselerde erkekler olan dikey dikdörtgen çizgi film görselinin ortasında kaşını çatmış, elleri cebinde ayakta duruyor ve ağzındaki sigaradan yukarı doğru yükselen uzun, ince bir duman çıkıyor.

Yirmili yaşlarının başında genç bir erkek olan Sanji’nin ensesine kadar inen açık sarı saçları kulaklarıyla sağ gözünün üzerini örtüyor. Yüzünün açıkta kalan sol tarafındaki çattığı kaşı ince bir çizgi formunda ve kaşının burnuna yakın olan ucu spiral şeklinde kıvrılıyor. Yatay dikdörtgenimsi göz akının içinde küçük siyah göz bebeği yer alıyor. Sanji’nin uzun, ince bir burnu ve yer yer çıkan seyrek bıyıkları var. Kare şeklindeki çenesindeyse kahverengi keçi sakalı bırakmış. Aşağı doğru büktüğü ağzından tek parça beyaz dişleri gözüküyor ve ağzının sol tarafına yanan bir sigara sıkıştırmış.

Sanji yakası ve etekleri pileli, düğmeli beyaz bir gömlek giymiş. Gömleğin yakası havaya kalkık ve ensesini kapatıyor. Gömleğin üst iki düğmesi iliklenmemiş ve Sanji’nin kafasına kıyasla kalın olan boynu ile köprücük kemiği açıkta kalıyor. Sanji gömleğin kollarını dirsek altına kadar kıvırmış. Gömleğin göbek bölgesi gerilmiş ve yatay kırışıklıklar oluşmuş. Sanji altına dar, siyah bir pantolon ve yuvarlak burunlu siyah ayakkabılar giymiş.

Sanji düz, kare taşlardan oluşan bir zeminin üzerine basıyor. Arkasında küçüklü büyüklü en az on kişilik bir erkek topluluğu, bel hizalarına kadar gelen gri bir toz bulutunun içinde yumruk yaptıkları ellerini destek jesti olarak havaya kaldırmış. Bazıları dişlerini göstererek sırıtıyor, bazılarınınsa kocaman açtıkları ağızlarının pembe içi gözüküyor. Hepsinin üzerinde gri dar tişört, altın tokalı kahverengi kemer ve haki pantolon var. Erkek topluluğunun arkasında yeşil yapraklı ağaçlar ve iki yanda kale kuleleri yer alıyor.

 

Sayfa Görüntüleme : 839