Sarılan Surat

Sarılan Surat Betimleyen: Berkan KİRMİT Sarı yuvarlak yüz üzerinde iki göz ve bir ağız var. Yüzün alın kısmına ışık vurduğundan, dış kısımlar daha koyu, iç kısımlar ise daha açık bir tona sahip. Kahverengi, simetrik, kısık ve uçları aşağı bakan kavisli gözler bir yayı andırıyor. Gözlerin alına yakın kısmına ışık vurduğundan, burada daha açık bir ton kullanılmış. Yanaklar ise belli belirsiz bir biçimde, yuvarlak şeklinde olmak üzere kırmızıyla renklendirilmiş. Gözlerin altında, yüzü ortalayan, dış kısmı çeneye içi ise alına bakan, bir muza benzeyen ağız bulunuyor. Altın sarısıyla resmedilmiş ağzın içinde ne dil ne de dişler görünüyor. Çene hizasında, sağ ve sol yanağın altına simetrik olarak yerleştirilmiş, avuç içleri görünen açık iki el bulunuyor. Ellerin başparmakları, altında bulundukları göze işaret ederken diğer parmaklar dışa bakıyor. Eller, yüze kıyasla daha açık bir sarı tonuyla resmedilmiş. Not: WhatsApp uygulamasının 2.19.352 numaralı sürümündeki emoji’ler betimlenmiştir.

Betimleyen: Berkan KİRMİT

Sarı yuvarlak yüz üzerinde iki göz ve bir ağız var. Yüzün alın kısmına ışık vurduğundan, dış kısımlar daha koyu, iç kısımlar ise daha açık bir tona sahip. Kahverengi, simetrik, kısık ve uçları aşağı bakan kavisli gözler bir yayı andırıyor. Gözlerin alına yakın kısmına ışık vurduğundan, burada daha açık bir ton kullanılmış. Yanaklar ise belli belirsiz bir biçimde, yuvarlak şeklinde olmak üzere kırmızıyla renklendirilmiş.

Gözlerin altında, yüzü ortalayan, dış kısmı çeneye içi ise alına bakan, bir muza benzeyen ağız bulunuyor. Altın sarısıyla resmedilmiş ağzın içinde ne dil ne de dişler görünüyor.

Çene hizasında, sağ ve sol yanağın altına simetrik olarak yerleştirilmiş, avuç içleri görünen açık iki el bulunuyor. Ellerin başparmakları, altında bulundukları göze işaret ederken diğer parmaklar dışa bakıyor. Eller, yüze kıyasla daha açık bir sarı tonuyla resmedilmiş.

Not: WhatsApp uygulamasının 2.19.352 numaralı sürümündeki emoji’ler betimlenmiştir.

Sayfa Görüntüleme : 904