Seversin

Betimleyen: Emine Kolivar

Asya (İlayda Alişan), elinde market poşeti ve alışveriş filesiyle yolda yürürken Tolga’nın (Burak Yörük) yer aldığı bir film afişinin asılı olduğu ilan panosunun yanından geçiyor. Asya sağa yürüdüğünü için sağ profilinden görünürken Tolga sola dönük. Böylece ikili sanki farklı yönlere gidiyor gibi görünüyor.

Asya, 20’lerinin başlarında, uzun kahverengi saçları at kuyruğu yapılmış, orta boylu, beyaz tenli, düzgün yüz hatlarına sahip bir kadın. Üzerinde minik desenleri olan kırmızı-beyaz diz altı bir elbise, açık mavi kot ceket var. İlan panosundaki afişe bakmadan yoluna devam ediyor.

Tolga, 20’lerinin sonlarında, açık kumral, saçlarının ön tarafı kabartılarak geriye taranmış, sakalı birkaç günlük, yüz hatları düzgün bir adam. İlan panosundaki film afişinde açık alanda çevresinde patlamalar olurken Tolga sakin ileri bakıyor. Üzerinde koyu renk bir ceket var.

Gökyüzü hafif kızıllaşmış. İlan panolarının çerçeveleri gri renkte. Kaldırım boş, etrafta Asya’dan başka kimse görünmüyor.

En üstte gökyüzü kısmının üzerinde “SEVERSİN” yazılı. Kelime, köşeli parantez içine alınmış ve İ harfinin noktası kamera kayıt ışığı gibi kırmızı. Hemen altta küçük harflerle “bir aşk hikayesi” yazılmış. Burada diğer iki kelime siyahken “aşk” kelimesi kırmızı renk.

Sayfa Görüntüleme : 524