Sevmek Zamanı

Sevmek Zamanı

Betimleyen: Tuba KAYA

Dikey dikdörtgen afişin arka planı krem rengi ve sarının karıştığı gökyüzünü gösteriyor.  Çalılık alanda görülen insan ve ağaç figürü silüet şeklinde siyah. Odunsu gövdeli bir ağacın iki kökü görünüyor. Bu ağacın etrafındaki alanı otsu gövdeli çalılıklar sarmış. Zemin de ağaç ve insanın rengiyle aynı.

Odunsu gövdeli ağacın karşısında sol profilden görünen erkek tüfekle nişan alıyor. Sol eli tüfeğin altında, sağ eli tetikte. Başı hafif öne eğik, tüfeğin dürbününe odaklanmış. Baştan aşağı silüet şeklinde göründüğü için başka detay belli değil.

Afişin alt kısmında ortadan çizgi çekilmiş. Solunda tümü küçük harf, büyük beyaz punto ile sevmek zamanı yazılı. Altında tümü küçük harf, küçük punto ile, isim soy isim alt alta fakat oyunların ismi yan yana “Müşfik Kenter, Sema Özcan, Süleyman Tekcan” ifadeleri var. En altta daha küçük punto ile “Senaryo: Metin Erksan- Kemal Demirel, Görüntü Yönetmeni: Mengü Yeğin” görünüyor. Çizginin solunda büyük punto, küçük harf, hafif sarı renkli “Metin Erksan” yazılı. Altta küçük, beyaz, tümü küçük harf “Yapım: Troya Film” ifadesinin yanındaki yazı okunmayacak kadar ufak.

Sayfa Görüntüleme : 565