Taboo/İnançlar

Taboo/İnançlar Betimleyen: Yeliz SAYGINAR Kızıl tonların hakim olduğu enine dikdörtgen, renkli afişin arka planı flu duruyor. Kenardaki siyahlık, ortaya doğru gidildikçe turuncu bir renk almış. Tam ortada duran bir çift el avuç içlerini açarak, serçe parmaklarından birbirine yaslanmış. Afişin üstündeki boşluğun ortasında, küçük puntolu, büyük beyaz harflerle “PRESENTED IN HD WHERE AVAILABLE” yazıyor. “HD” ifadesi beyaz dikdörtgen çerçeveli. Bileklerden aşağısı afişte yer almayan eller, siyah etnik desenli dövmelerle süslü. İki yanda, eldeki desenlere benzer gölgeli hareler var. Parmak uçları, tırnak gibi duran siyah bir renge boyanmış. Parmaklarda enine, dikey ve uçları kıvrımlı çizgiler uzanıyor. İçi dolgulu ve kenarı süslü üçgen süslemeler var. Sağ avuç içinde enine uzanan üçgenlerin içi dolgulu. Bileğe doğru, artı şeklindeki bir çizginin ortasında çiçek gibi dört yapraklı bir desen var. Sol avuç içindeki çizimler baklava dilimini andırıyor. İç içe geçen ve sivri ucu üste gelen dörtgen çizimlerin kenarlarını, uca doğru kıvrılan ince çizgilerle süslenmiş. Soldaki elin orta ve işaret parmağı arasında sarı renkli, boyuna dikdörtgen bir şekil var. İki elin de avuç içini kaplayacak şekilde, büyük puntolu, küçük beyaz harflerle “Taboo” yazıyor. “t” harfinin ortasındaki çizgi, sondaki o harfine kadar uzanmış. Birer yüzüğü andıran “o” harflerinin açık duran sol üst yanı incelerek daralıyor.

Betimleyen: Yeliz SAYGINAR

Kızıl tonların hakim olduğu enine dikdörtgen, renkli afişin arka planı flu duruyor. Kenardaki siyahlık, ortaya doğru gidildikçe turuncu bir renk almış. Tam ortada duran bir çift el avuç içlerini açarak, serçe parmaklarından birbirine yaslanmış.

Afişin üstündeki boşluğun ortasında, küçük puntolu, büyük beyaz harflerle “PRESENTED IN HD WHERE AVAILABLE” yazıyor. “HD” ifadesi beyaz dikdörtgen çerçeveli.

Bileklerden aşağısı afişte yer almayan eller, siyah etnik desenli dövmelerle süslü. İki yanda, eldeki desenlere benzer gölgeli hareler var. Parmak uçları, tırnak gibi duran siyah bir renge boyanmış. Parmaklarda enine, dikey ve uçları kıvrımlı çizgiler uzanıyor. İçi dolgulu ve kenarı süslü üçgen süslemeler var.

Sağ avuç içinde enine uzanan üçgenlerin içi dolgulu. Bileğe doğru, artı şeklindeki bir çizginin ortasında çiçek gibi dört yapraklı bir desen var. Sol avuç içindeki çizimler baklava dilimini andırıyor. İç içe geçen ve sivri ucu üste gelen dörtgen çizimlerin kenarlarını, uca doğru kıvrılan ince çizgilerle süslenmiş.

Soldaki elin orta ve işaret parmağı arasında sarı renkli, boyuna dikdörtgen bir şekil var.

İki elin de avuç içini kaplayacak şekilde, büyük puntolu, küçük beyaz harflerle “Taboo” yazıyor. “t” harfinin ortasındaki çizgi, sondaki o harfine kadar uzanmış. Birer yüzüğü andıran “o” harflerinin açık duran sol üst yanı incelerek daralıyor. 

Sayfa Görüntüleme : 665