Tapas-İspanyol Yemeği

Görselde, siyah bir zemin üzerine koyulmuş mermer görünümlü tabakta sunulan sekiz adet tapas bulunuyor. Bu tapasların 4 tanersi alt sırada, 4 tanesi üst sırada dizilmiştir. Verev kesimli ekmekler üzerine koyulan aperatifler olan ispanyol atıştırmalığı olan tapasların ilkinde, ekmeğin üzerine labne peynir sürülmüş, ince bir yeşil elma dilimi labnenin üzerine bırakılmıştır. Elma diliminin üzerinde ise 3 parça çilek dilimi duruyor. Çileğin arasında bezelyeler bulunuyor.

İkinci ekmek diğerlerine göre daha sade. Ekmek diliminin üzerinde büyük bir pastırma dilimi ve biberiye bulunuyor.

Üçüncü tapasta, ekmek diliminin üzerinde soya filizleri, üç parmak ince mantar dilimi ve 6 ince dilim bebek turp duruyor. Bu malzemelerin üzerinde ise rokaya benzer bir yeşillik var.

Dördüncü tapasta, ekmeğin üzerine zeytin ezmesi sürülmüştür. Ezmenin üzerinde üç adet güzel kızartılmış karides parçasına bir parça fesleğen yaprağı eşlik ediyor.

Üst sıradaki birinci tapasta ince bir dilim peynir görüyoruz. Kiraz domatesler kesilerek peynirin üzerine koyulmuş ve domateslerin üzerine balsamic sirke gezdirilmiştir. En üstte ise bir tane fesleğen yaprağı bulunmaktadır. 

Sayfa Görüntüleme : 312