The Father/ Baba

Gri renkte arka plana sahip afişte Anthony (Anthony Hopkins) ve Anne’in (Olivia Colman) göğüsten yukarılarının yer aldığı birer resim kullanılmış. Anthony ön planda daha büyük bir şekilde yer alırken sol omzunun arkasındaki Anne biraz daha küçük ve geri planda.

Anthony, 80’lerinde, beyaz saçları geriye taralı, alnı geniş, burun delikleri büyük, burun kanatları geniş, gözleri mavi, dudakları ince bir adam. Yaşlılık nedeniyle yüzünde lekeler oluşurken göz kapakları düşmüş, yanakları sarkmış. Alnında hem yatay hem de dikey çizgiler, göz çevresinde yoğun kaz ayakları, boynunda yatay derin izler var. Kalın kıllı kaşları dağınık ve uzamış.  Yuvarlak yakalı, üst düğmesi açık, siyah, ince bir kazak giyen Anthony dudakları hafif aralık bir halde, durgun ileri bakarken göz bebeklerinde ışıklar parlıyor.

Anne, 40’larında, omuzlarına değen düz koyu renk saçları sağına taralı, ince kaşlı, ela gözlü, üst dudağı ince, alt dudağı daha kalın, çenesi yuvarlak, açık renk tenli, yanaklarının yanında yay şeklinde gülme çizgileri oluşmuş bir kadın. Üzerinde detayları net görünmeyen koyu renk bluzuyla ileri bakarken yüzünde çok hafif bir tebessüm var.

Afişteki beyaz harfli yazılar sırasıyla şu şekilde:

Üstte “ACADEMY AWARD WINNER ANTHONY HOPKINS, ACADEMY AWARD WINNER OLIVIA COLMAN, MARK GATISS, IMOGEN POOTS, RUFUS SEWELL, OLIVIA WILLIAMS”; altta, Anthony’nin sol omzu hizasında sırasıyla “BASED ON THE CRITICALLY ACCLAIMED PLAY WRITTEN BY FLORIAN ZELLER AND ACADEMY AWARD WINNER CHRISTOPHER HAMPTON”, “THE FATHER”, “PRODUCED BY PHILIPPE CARCASSONNE AND ACADEMY AWARD WINNER DAVID PARFITT”, “DIRECTED BY FLORIAN ZELLER”

Film adı, diğerlerinden daha büyük yazılarak vurgulanmış.

Sayfa Görüntüleme : 471