Utangaç Surat

Utangaç Surat Betimleyen: Berkan KİRMİT Sarı yuvarlak yüz üzerinde iki göz var. Yüzün alın kısmına ışık vurduğundan, dış kısımlar daha koyu, iç kısımlar ise daha açık bir tona sahip. Simetrik, kısık ve uçları aşağı dönük, kavisli kahverengi gözler bir yayı andırıyor. Alına yakın kısımlarına ışık vurduğundan, burada daha açık bir ton kullanılmış. Yanaklar ise belli belirsiz bir biçimde, yuvarlak şeklinde olmak üzere kırmızıyla renklendirilmiş. Gözlerin altında, yüzü ortalayan ve yüzün alt kısmını neredeyse tamamen kaplayan, tersi görülen açık bir sağ el bulunuyor. El, yanakları kapatmayacak şekilde konumlandırılmış. Elin sağ yanakta kalan başparmağı sağ göze işaret ederken, diğer dört parmak sol yanağın üzerinde duruyor. El, yüze kıyasla daha açık bir sarı tonuyla resmedilmiş. Not: WhatsApp uygulamasının 2.19.352 numaralı sürümündeki emoji’ler betimlenmiştir.

Betimleyen: Berkan KİRMİT

Sarı yuvarlak yüz üzerinde iki göz var. Yüzün alın kısmına ışık vurduğundan, dış kısımlar daha koyu, iç kısımlar ise daha açık bir tona sahip. Simetrik, kısık ve uçları aşağı dönük, kavisli kahverengi gözler bir yayı andırıyor. Alına yakın kısımlarına ışık vurduğundan, burada daha açık bir ton kullanılmış. Yanaklar ise belli belirsiz bir biçimde, yuvarlak şeklinde olmak üzere kırmızıyla renklendirilmiş.

Gözlerin altında, yüzü ortalayan ve yüzün alt kısmını neredeyse tamamen kaplayan, tersi görülen açık bir sağ el bulunuyor. El, yanakları kapatmayacak şekilde konumlandırılmış. Elin sağ yanakta kalan başparmağı sağ göze işaret ederken, diğer dört parmak sol yanağın üzerinde duruyor. El, yüze kıyasla daha açık bir sarı tonuyla resmedilmiş.

Not: WhatsApp uygulamasının 2.19.352 numaralı sürümündeki emoji’ler betimlenmiştir.

Sayfa Görüntüleme : 989