Uyuyan Güzel-Uyuyan Güzel(1959)

Betimleyen:Bilge ÇAĞLAR / Boğaziçi Üniversitesi Ed 200 Dersi Öğrencisi Uyuyan Güzel pembe uzun elbisesi ve sarı saçları ile ayakta resmedilmiş. Karakter 16-17 yaşlarında. Prensesin sol tarafı önde olacak şekilde hafifçe yana dönmüş ve  elleri arkasında gülümseyerek öne doğru  bakıyor. Üzerinde yerlere kadar uzanan pembe bir elbisesi var. Prensesin saçları sarı ve beline kadar geliyor. Saçları dalgalı ve gür. Gözleri mavi ve küçük. Yüzü oval ve çene kısmı sivri. Yanakları pembe. Dudakları küçük ve pembe renkte. Dişleri beyaz. Kaşları ince düz ve kahverengi. Prensesin kafasında kraliçe  tacına benzer bir  taç var. Taç altın renginde. Uçtan ortaya doğru kalınlaşıyor. Orta kısmındaki sivri uçlu parça yukarı doğru kalkık Elbisenin üst kısmı koyu pembe. Kol kısmı uzun ve açık pembe renge sahip. Yakası omuzlara düşürülmüş.Yaka kısmı beyaz ve keskin hatlara sahip. Etek kısmı kol kısmı ile aynı renkte ve düz.Yerlere kadar iniyor ve ayaklarını kapatıyor. Eteğin bel kısmında ise üçgen şekilde daha açık pembe kumaş parçaları var.

Betimleyen:Bilge ÇAĞLAR / Boğaziçi Üniversitesi Ed 200 Dersi Öğrencisi

Uyuyan Güzel pembe uzun elbisesi ve sarı saçları ile ayakta resmedilmiş.

Karakter 16-17 yaşlarında. Prensesin sol tarafı önde olacak şekilde hafifçe yana dönmüş ve  elleri arkasında gülümseyerek öne doğru  bakıyor. Üzerinde yerlere kadar uzanan pembe bir elbisesi var. Prensesin saçları sarı ve beline kadar geliyor. Saçları dalgalı ve gür. Gözleri mavi ve küçük. Yüzü oval ve çene kısmı sivri. Yanakları pembe. Dudakları küçük ve pembe renkte. Dişleri beyaz. Kaşları ince düz ve kahverengi. Prensesin kafasında kraliçe  tacına benzer bir  taç var. Taç altın renginde. Uçtan ortaya doğru kalınlaşıyor. Orta kısmındaki sivri uçlu parça yukarı doğru kalkık

Elbisenin üst kısmı koyu pembe. Kol kısmı uzun ve açık pembe renge sahip. Yakası omuzlara düşürülmüş.Yaka kısmı beyaz ve keskin hatlara sahip. Etek kısmı kol kısmı ile aynı renkte ve düz.Yerlere kadar iniyor ve ayaklarını kapatıyor. Eteğin bel kısmında ise üçgen şekilde daha açık pembe kumaş parçaları var.

Sayfa Görüntüleme : 1034