“Willoughby Ailesi” Animasyon Filmi (2020) - Jane Willoughby

“Willoughby Ailesi” Animasyon Filmi (2020) - Jane Willoughby Dikey dikdörtgen formattaki görselde “Willoughby Ailesi” isimli animasyon filminin başkarakterlerinden Jane Willoughby var. Jane, kollarının arasında tuttuğu mavi renkli kedi ile gülümseyerek bakıyor. Bulanık arka planda yerde üst üste duran kitaplar görülüyor.  9-10 yaşlarında olan Jane, yüzü hafifçe soluna dönük şekilde ayakta. Görselde başı ve sağ omuzu gözüküyor. Pembe renkli, kalın telli ve uzun saçları solundan sağına doğru ayrılmış. Kulakları saçlarının arasından dışarı çıkmış. Jane heyecanlı bir ifadede; büyük yuvarlak siyah çerveli gözlüklerinin altından gözlerini kocaman açmış. Kaşları yukarı kalkmış ve kirpikleri tel tel görünüyor. Sivri burnunda küçük burun delikleri var. Ön dişlerinden dört tanesi alt dudağını kapatacak şekilde dışarı çıkmış. Sol kolu üstte olacak şekilde kollarını gövdesinde kavuşturmuş. Kollarının arasındaki mavi renkli kedinin turuncu gözbebekleri ve uzun bıyıkları var.

Betimleyen: Ece Ceyda ARSLAN / Marmara Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü Öğrencisi

Dikey dikdörtgen formattaki görselde “Willoughby Ailesi” isimli animasyon filminin başkarakterlerinden Jane Willoughby var. Jane, kollarının arasında tuttuğu mavi renkli kedi ile gülümseyerek bakıyor. Bulanık arka planda yerde üst üste duran kitaplar görülüyor.

9-10 yaşlarında olan Jane, yüzü hafifçe soluna dönük şekilde ayakta. Görselde başı ve sağ omuzu gözüküyor. Pembe renkli, kalın telli ve uzun saçları solundan sağına doğru ayrılmış. Kulakları saçlarının arasından dışarı çıkmış. Jane heyecanlı bir ifadede; büyük yuvarlak siyah çerveli gözlüklerinin altından gözlerini kocaman açmış. Kaşları yukarı kalkmış ve kirpikleri tel tel görünüyor. Sivri burnunda küçük burun delikleri var. Ön dişlerinden dört tanesi alt dudağını kapatacak şekilde dışarı çıkmış. Sol kolu üstte olacak şekilde kollarını gövdesinde kavuşturmuş. Kollarının arasındaki mavi renkli kedinin turuncu gözbebekleri ve uzun bıyıkları var.

Sayfa Görüntüleme : 2417