Woman On Bench (Banktaki Kadın)

Fotoğrafçı: Inge Schuster  Betimleyen: Serra ULUSOY (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)  Renkli ve dikey dikdörtgen şeklindeki fotoğrafta dikey olarak siyah ve maviye ayrılmış duvarın önündeki kahverengi ve arkasında yaslanma yeri olmayan bir banka oturan bir kadın var.  Bankın sağ tarafında bir ayağı ve sol tarafında bir ayağı var. Kadın arkası dönük şekilde kahverengi bankın solunda oturuyor ve sağında bankın üzerine konmuş bir kitap var.  Kadının saçları kahverengi. Baştan aşağı siyah giymiş. Kollarını önünde kavuşturmuş, kolları gözükmüyor. Ayaklarını üst üste birleştirmiş duruyor.  Kadının oturduğu bankın durduğu zemin mavi renkte. Kadının baktığı duvarda aynı mavi ve siyah renkle dikey olarak ikiye ayrılmış. Siyah bölüm kadının oturduğu yerin hemen sağında başlıyor.  Kadın fotoğrafın yarısından fazlasına hakim olan siyah arka plana doğru bakıyor.

Fotoğrafçı: Inge Schuster

Betimleyen: Serra ULUSOY (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)

Renkli ve dikey dikdörtgen şeklindeki fotoğrafta dikey olarak siyah ve maviye ayrılmış duvarın önündeki kahverengi ve arkasında yaslanma yeri olmayan bir banka oturan bir kadın var.

Bankın sağ tarafında bir ayağı ve sol tarafında bir ayağı var. Kadın arkası dönük şekilde kahverengi bankın solunda oturuyor ve sağında bankın üzerine konmuş bir kitap var.

Kadının saçları kahverengi. Baştan aşağı siyah giymiş. Kollarını önünde kavuşturmuş, kolları gözükmüyor. Ayaklarını üst üste birleştirmiş duruyor.

Kadının oturduğu bankın durduğu zemin mavi renkte. Kadının baktığı duvarda aynı mavi ve siyah renkle dikey olarak ikiye ayrılmış. Siyah bölüm kadının oturduğu yerin hemen sağında başlıyor.

Kadın fotoğrafın yarısından fazlasına hakim olan siyah arka plana doğru bakıyor. 

Sayfa Görüntüleme : 877