Wonder Woman Filmi-Wonder Woman

Wonder Woman Filmi-Wonder Woman

Betimleyen: Çiğdem AKDOĞAN

Renkli ve filmin sahnesinden bir fotoğraf.

Görselde belinden yukarısı görünen Wonder Woman (Gal Gadot), ayakta bir odanın içerisinde duruyor. Zayıf bir kadın. Sağ tarafında büyük bir pencere var. Sol tarafında ise duvara dayanmış bir tahta merdiven bulunmakta. Başını ve vücudunu hafif sağa çevirmiş bir şekilde karşısında bir noktaya bakıyor. Karenin tam ortasında duruyor. Sağ elini belindeki kılıcını çıkarırken dirsekten kırarak havada tutuyor. Sol elinde kalkanı var. Kalkanın kenarları V harfi desenli. Ortasında pusulaya benzer büyük bir motif var.

Saçları uzun ve dalgalı. Alnında V harfine benzer metalik bir başlık ve ortasında pusula motifi var. Duru bir yüze sahip. 30’lu yaşlarının ortalarında görünen Wonder Woman, beyaz tenli, oval yüzlü bir kadın. Yüzünde dişleri görünmüyor, ağızını aralamış ve sabit bir suratı var. Dudaklarının şekli küçük ve ince. Kaşları koyu, uzun, kavisli ve kalın. Burnu ile dudağının arasında yer alan küçük çukur kenarlarının keskin bir çizgisi var. Burnu uzun, dar yapılı ve burun ucun kalkık görünüyor.

Wonder Woman, metalik kırmızı, mavi ve sarıdan oluşan tek parça derin çizgili bir kıyafet giymiş. Göğüs ve bel kısmında Wonder Woman’nın simgesi olan W harfinden oluşan metalik sarı renginde bir sembol var. Kolunda metalik sarı renginde bir halka bulunmakta.

Sayfa Görüntüleme : 790