Wrong Turn: The Foundation / Korku Kapanı: Başlangıç

Betimleyen: Zerrin Tezel

Dikey dikdörtgen formdaki renkli afişte, havası puslu ormanlık ve kayalık bir alanda, geyik kafatası şeklinde maske takmış, çalılar ve yapraklardan oluşan bir tulum giymiş biriyle Jennifer’ın (Charlotte Vega) göğüslerinden yukarısı yer alıyor. Sanki bir çukurun içinde olan Jennifer, afişin sağındaki yüzeyi yosun kaplamış dik kayalıklara yüzü dönük şekilde duruyor. İki elini de kayalığın üzerine koymuş. Sağ profilden yukarı doğru yardım ister gibi çaresizlik içinde bakıyor. Yirmili yaşlarının ortalarındaki Jennifer’ın uzun sarı dağınık saçları,  omuzları üzerinden göğsüne doğru dökülmüş, yanağının sağında çizgi halinde bir yara izi var. Aralık olan dudaklarının arasından, düzgün olan üst dişleri görünüyor. Jennifır’ın solunda bir kaya parçasının arkasından görünen kapüşonlu tulum ve boynuzlu geyik maskesi takmış biri Jennifır’a doğru bakmakta. 

Afişin alt kısmında Jennifır’ın göğüs hizasında büyük ve kalın puntolarla beyaz renkte “WRONG TURN” yazıyor. Harflerin üzerine kuru ağaç dalları efekti verilmiş. Yazıdaki R harfi ters yöne, sola bakıyor. Hemen altında daha küçük puntoyla ve kırmızı renkte “THE FOUNDATION” yazıyor.

En alt kısımda ise film ekibi ve sponsorların isimleri yer alıyor. İsimler sırayla şu şekilde; “CONSTANTIN FILM PRESENTS IN ASSOSCSIATION WITH THE HCOLLECTIVE A CONSTANTINFILM PRODUCTION IN ASSOCIATION  WITH TEA SHOP PRODUCTIONS A FILM BY MIKE P. NELSON “WRONG TURN: THE FOUNDATION” CHARLOTTE VEGA ADAIN BRADLEY BILL SAGE EMMA DUMONT DYLAN MCTEE DAISY HEAD AND MATTHEW MODINE LINE PRODUCERS JON D. WAGNER MUSIC BY STEPHEN LUKACH EDITOR TOM ELKINS, ACE PRODUCTION DESIGNER ROSHELLE BERLINER DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY NICK JUNKERSFELD CO-PRODUCER DYLAN TARASON EXECUTIVE PRODUCERS MARTIN MOSZKOWICZ ALAN McELROY CHRISTIAN OLIVER FIONA YANG LI WILLIAM V. BROMILEY SHANAN BECKER JONATHAN SABA NESS SABAN PRODUCED BY ROBERT KULZER JAMES HARRIS WRITTEN Y ALAN McELROY DIRECTED BY MIKE P. NELSON”

Sayfa Görüntüleme : 523