Yarasa

Yarasa Betimleyen: Kübra Hatice KURT (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencisi) Gece çekilmiş ve arka fonu bulanık fotoğrafta yarasa, iki kanadı da açık ve uçar vaziyette havada, objektife doğru uçuyor.  Gövdesi beyaz tüylerle,başı ve yüzü kahverengi tüylerle kaplı. Gözleri ve ağzı boncuk kadar küçük. Gözleri siyah, ağız kısmı, kanatları ve kuyruğu ise kahverengi. Dik kulaklarının iç tarafları beyaz renkte.  Kanatları açık vaziyette olan yarasa yaklaşık 3 karış genişliğinde, boyu  1,5 karış uzunluğunda.   Uçar vaziyette olan yarasanın kanatlarının iç bölgesinde damarlar çok belirgin, zikzaklar çizerek kanadı üçgenlere ayırmışa benziyor.

Betimleyen: Kübra Hatice KURT (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencisi)

Gece çekilmiş ve arka fonu bulanık fotoğrafta yarasa, iki kanadı da açık ve uçar vaziyette havada, objektife doğru uçuyor.

Gövdesi beyaz tüylerle,başı ve yüzü kahverengi tüylerle kaplı. Gözleri ve ağzı boncuk kadar küçük. Gözleri siyah, ağız kısmı, kanatları ve kuyruğu ise kahverengi. Dik kulaklarının iç tarafları beyaz renkte.

Kanatları açık vaziyette olan yarasa yaklaşık 3 karış genişliğinde, boyu  1,5 karış uzunluğunda.

Uçar vaziyette olan yarasanın kanatlarının iç bölgesinde damarlar çok belirgin, zikzaklar çizerek kanadı üçgenlere ayırmışa benziyor.

 

Sayfa Görüntüleme : 862