Yazar Latife Tekin

Yazar Latife Tekin Betimleyen: Selin AKGÜL  Yatay dikdörtgen renkli fotoğrafta yazar Latife Tekin’in yüzü ve bedeni hafif sağa dönük, omuzdan yukarısı gözükmekte. Belli belirsiz fonda gündüz vakti bir sokakta olduğu seçiliyor. Objektife bakarak hafifçe gülümsemiş.  Yuvarlak yüz hattına sahip yazar fotoğrafta 50’lerinde. Açık tenli. Kahverengi ve dalgalı saçları omuzlarının hemen altına dek dökülüyor. Kahverengi kaşları yay şeklinde. Badem şeklindeki yeşil gözleri ile objektife bakıyor.  Burnundaki kemik yapısı kalın, burun delikleri aşağıya bakıyor. İnce dudakları kapalı. Hafifçe tebessüm ediyor.  Yanaklarında ve gözlerinin yanında çizgiler seçiliyor.  Çıkıntılı çenesi yüzüne uygun. Boynu uzun. Üzerine iki düğmesi açık olacak şekilde beyaz bir gömlek giymiş.

Betimleyen: Selin AKGÜL

Yatay dikdörtgen renkli fotoğrafta yazar Latife Tekin’in yüzü ve bedeni hafif sağa dönük, omuzdan yukarısı gözükmekte. Belli belirsiz fonda gündüz vakti bir sokakta olduğu seçiliyor. Objektife bakarak hafifçe gülümsemiş.

Yuvarlak yüz hattına sahip yazar fotoğrafta 50’lerinde. Açık tenli. Kahverengi ve dalgalı saçları omuzlarının hemen altına dek dökülüyor. Kahverengi kaşları yay şeklinde. Badem şeklindeki yeşil gözleri ile objektife bakıyor.  Burnundaki kemik yapısı kalın, burun delikleri aşağıya bakıyor. İnce dudakları kapalı. Hafifçe tebessüm ediyor.  Yanaklarında ve gözlerinin yanında çizgiler seçiliyor.  Çıkıntılı çenesi yüzüne uygun. Boynu uzun. Üzerine iki düğmesi açık olacak şekilde beyaz bir gömlek giymiş.

Sayfa Görüntüleme : 825