Yazar Rıfat Ilgaz

Yazar Rıfat Ilgaz Betimleyen: Zeynep AKÇA (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencisi) Yatay dikdörtgen, renkli portre fotoğrafta Rıfat Ilgaz başını hafifçe sağına eğerek doğrudan objektife bakmış. Fotoğrafta 70’li yaşlarda görünen Rıfat Ilgaz fotoğrafın sağ tarafında yer alıyor ve boyun hizasından kadrajlanmış.  Ilgaz, dikdörtgenimsi bir yüz yapısına sahip. Yazarın beyaz, düz ve kulaklarını kapatırcasına uzun saçları var. Geniş bir alına sahip olan Ilgaz ‘ın kaşları beyaz renkte. Gözleri kahverengi. Sağ gözü sol gözüne göre daha kısık. Belirgin göz torbaları var. Rıfat Ilgaz’ın burnu uzun ve burun ucu basık. Burun bitiş hizasından ağız çevresine uzanan yüzünün iki tarafında da olan kırışıklıklar mevcut.İnce ve ten rengindeki sıkıca kapattığı dudaklarında hafif bir gülümseme var. Çene yapısı kare ve geniş. Yazarın çenesinin üzerinde belirgin iki tane yüz çizgisi mevcut.    Rıfat Ilgaz’ın üzerine giydiği kıyafetin ayrık yakası görünüyor. Yakası örgü şeklinde . Ayrık yakanın içinden boğazına doğru gelen boğazlı gri renkte bir kıyafet var.

Betimleyen: Zeynep AKÇA (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencisi)

Yatay dikdörtgen, renkli portre fotoğrafta Rıfat Ilgaz başını hafifçe sağına eğerek doğrudan objektife bakmış. Fotoğrafta 70’li yaşlarda görünen Rıfat Ilgaz fotoğrafın sağ tarafında yer alıyor ve boyun hizasından kadrajlanmış.

Ilgaz, dikdörtgenimsi bir yüz yapısına sahip. Yazarın beyaz, düz ve kulaklarını kapatırcasına uzun saçları var. Geniş bir alına sahip olan Ilgaz ‘ın kaşları beyaz renkte. Gözleri kahverengi. Sağ gözü sol gözüne göre daha kısık. Belirgin göz torbaları var. Rıfat Ilgaz’ın burnu uzun ve burun ucu basık. Burun bitiş hizasından ağız çevresine uzanan yüzünün iki tarafında da olan kırışıklıklar mevcut.İnce ve ten rengindeki sıkıca kapattığı dudaklarında hafif bir gülümseme var. Çene yapısı kare ve geniş. Yazarın çenesinin üzerinde belirgin iki tane yüz çizgisi mevcut.

 Rıfat Ilgaz’ın üzerine giydiği kıyafetin ayrık yakası görünüyor. Yakası örgü şeklinde . Ayrık yakanın içinden boğazına doğru gelen boğazlı gri renkte bir kıyafet var.

Sayfa Görüntüleme : 898