Ailecek Şaşkınız

Ailecek Şaşkınız Betimleyen: Nazlı DÜŞMEZ Dikdörtgen afişin arka planında bir kısmı görünen gökdelen ve mavi gökyüzü var. Afişin ortasında soldan sağa sırayla Muzaffer (Cengiz Bozkurt), Gökhan (Murat Cemcir), Ferhat (Ahmet Kural) ve Elif (Saadet Işıl Aksoy) duruyor. Hiç birinin göğsünden aşağısı görünmüyor. Arkalarında da bir at olan Hırçın kız var. Muzaffer 60 yaşlarında esmer bir adam. Çenesi Gökhan’ın omzunda ve şakakları birbirine yapışık. Muzaffer’in siyah saçları düz ve kaküllü kesildiği için alnına dökülmüş. Sakalları yok ancak siyah bıyıkları var. Kareli gömleğinin sadece yakası görünüyor. Kahverengi gözlerini kısarak güldüğü için gözlerinin kenarlarındaki çizgiler belirginleşmiş. Gökhan, 30’larının ortalarında kumral bir adam. Kahverengi kısa saçları geriye doğru taranmış. Yeşil tonlarında gözleri kocaman açılmış şaşkınlıkla karşıya bakıyor. Yuvarlak çerçeveli gözlükleri olan Gökhan’ın dişleri beyaz ve düzgün, tıraşı ise sinekkaydı. Ağzı açık durduğu için dudaklarının kenarlarındaki çizgiler belirgin. Üzerinde mavinin canlı bir tonundan yapılmış ceketi, kırmızı beyaz çizgili gömleği ve beyaz lacivert çizgili kravatı var. Sol yanağı Ferhat ile yapışık. Ferhat da 30’larının ortasında esmer bir adam. Siyah saçları geriye doğru taranmış. Bıyıkları ve sakalları var. Kahverengi gözleri kocaman açık ve dudakları aralık halde şaşkın şaşkın karşıya bakıyor. Alnındaki mimik çizgileri, kaşlarını yukarı kaldırdığı için belirginleşmiş. Üzerinde gri bir takım elbise ve beyaz gömlek ile gri bir kravat var. Sol yanağı Elif’in yanağıyla birbirine değiyor. Elif, 30’larının başında genç bir kadın. Başını Ferhat’ın omzu üzerinden uzatmış. Gövdesi Ferhat’ın arkasında kaldığı için görünmüyor. Siyah saçları sola doğru ayrılmış. Mavi iri gözlerini kocaman açmış ciddi bir yüz ifadesiyle karşıya bakıyor. Burnu hafif uzun ve elmacık kemikleri çıkık. Burnunu Gökhan ve Ferhat’ın başlarının ortasından uzatmış olan Hırçın Kız’ın yeleleri beyaz ancak gövdesi mora boyanmış. O da karşıya bakıyor. Sol üstte iki satır halinde ve beyaz turuncu renklerle “AHMET KURAL”, sağ tarafta ise aynı renk ve puntolarla “MURAT CEMCİR” yazılmış. Gökhan ve Ferhat’ın kravatlarının hizasında küçük puntolarla “YAZAN VE YÖNETEN SELÇUK AYDEMİR”, onun da altında büyük beyaz harflerle “AİLECEK ŞAŞKINIZ” yazılı. Onun sol tarafında “CENGİZ BOZKURT” sağında ise “SAADET IŞIL AKSOY” yazıyor. Altta küçük puntolarla 3 satır halinde yazılmış film bilgileri mevcut. Onun da altında soldan sağa sırayla “TR 40 33”, “KRAL POP”, “TV+”, “CGV MARS DAĞITIM” logoları var. Ortada “2 MART” onun da sağında “aileceksaskiniz” yazısı ve sosyal medya ikonları bulunuyor.

Betimleyen: Nazlı DÜŞMEZ

Dikdörtgen afişin arka planında bir kısmı görünen gökdelen ve mavi gökyüzü var. Afişin ortasında soldan sağa sırayla Muzaffer (Cengiz Bozkurt), Gökhan (Murat Cemcir), Ferhat (Ahmet Kural) ve Elif (Saadet Işıl Aksoy) duruyor. Hiç birinin göğsünden aşağısı görünmüyor. Arkalarında da bir at olan Hırçın kız var.

Muzaffer 60 yaşlarında esmer bir adam. Çenesi Gökhan’ın omzunda ve şakakları birbirine yapışık. Muzaffer’in siyah saçları düz ve kaküllü kesildiği için alnına dökülmüş. Sakalları yok ancak siyah bıyıkları var. Kareli gömleğinin sadece yakası görünüyor. Kahverengi gözlerini kısarak güldüğü için gözlerinin kenarlarındaki çizgiler belirginleşmiş.

Gökhan, 30’larının ortalarında kumral bir adam. Kahverengi kısa saçları geriye doğru taranmış. Yeşil tonlarında gözleri kocaman açılmış şaşkınlıkla karşıya bakıyor. Yuvarlak çerçeveli gözlükleri olan Gökhan’ın dişleri beyaz ve düzgün, tıraşı ise sinekkaydı. Ağzı açık durduğu için dudaklarının kenarlarındaki çizgiler belirgin. Üzerinde mavinin canlı bir tonundan yapılmış ceketi, kırmızı beyaz çizgili gömleği ve beyaz lacivert çizgili kravatı var. Sol yanağı Ferhat ile yapışık.

Ferhat da 30’larının ortasında esmer bir adam. Siyah saçları geriye doğru taranmış. Bıyıkları ve sakalları var. Kahverengi gözleri kocaman açık ve dudakları aralık halde şaşkın şaşkın karşıya bakıyor. Alnındaki mimik çizgileri, kaşlarını yukarı kaldırdığı için belirginleşmiş. Üzerinde gri bir takım elbise ve beyaz gömlek ile gri bir kravat var. Sol yanağı Elif’in yanağıyla birbirine değiyor.

Elif, 30’larının başında genç bir kadın. Başını Ferhat’ın omzu üzerinden uzatmış. Gövdesi Ferhat’ın arkasında kaldığı için görünmüyor. Siyah saçları sola doğru ayrılmış. Mavi iri gözlerini kocaman açmış ciddi bir yüz ifadesiyle karşıya bakıyor. Burnu hafif uzun ve elmacık kemikleri çıkık.

Burnunu Gökhan ve Ferhat’ın başlarının ortasından uzatmış olan Hırçın Kız’ın yeleleri beyaz ancak gövdesi mora boyanmış. O da karşıya bakıyor.

Sol üstte iki satır halinde ve beyaz turuncu renklerle “AHMET KURAL”, sağ tarafta ise aynı renk ve puntolarla “MURAT CEMCİR” yazılmış.

Gökhan ve Ferhat’ın kravatlarının hizasında küçük puntolarla “YAZAN VE YÖNETEN SELÇUK AYDEMİR”, onun da altında büyük beyaz harflerle “AİLECEK ŞAŞKINIZ” yazılı. Onun sol tarafında “CENGİZ BOZKURT” sağında ise “SAADET IŞIL AKSOY” yazıyor.

Altta küçük puntolarla 3 satır halinde yazılmış film bilgileri mevcut. Onun da altında soldan sağa sırayla “TR 40 33”, “KRAL POP”, “TV+”, “CGV MARS DAĞITIM” logoları var. Ortada “2 MART” onun da sağında “aileceksaskiniz” yazısı ve sosyal medya ikonları bulunuyor.

Sayfa Görüntüleme : 785