Avrupa Yakası Dizisi-Tahsin Sütçüoğlu (Gazanfer Özcan)

Avrupa Yakası Dizisi-Tahsin Sütçüoğlu (Gazanfer Özcan)

Betimleyen: Derya GÖDEER

Arka planda kitaplık ve yan tarafında aile üyelerinin olduğu anlaşıldığı bir fotoğraf karesinde, Tahsin Sütçüoğlu bel hizasından iki omzunun bitiş kısımlarının da içinde olduğu biçimde kadrajın içinde gözükmektedir.

Altmışlı yaşlarının ortalarında olduğu tahmin edilebilir, oval ve keskin olmayan yüz hatları gözükmekte, orta kısımları dökülmüş saçları yer yer beyazlamaya başlamış ve favorileri kulak hizasındadır, koyu renk bir ten rengi var.

Kırışmış alnının hemen alt kısmında seyrek ve dağınık kaşları, geniş göz kapaklarını sarmakta, küçük gözlerinin altında hafif torbalanmalar ve kırışıklıklar gözükmekte, oval gözlüğü gözlerinin hemen üstünde burnunun bitiş kısmında takılı durmakta.

Geniş kanatlı burnu hemen dikkat çekmekte ve yanak çizgilerinin birleştiği kısımda gözükmekte.

Burnunun hemen altında ince dudakları olan ağız kısmı gözükmekte, üst dişlerinin bir kısmı görünecek şekilde gülen Tahsin Sütçüoğlu düzgün ve küçük dişlerini göstermekte, dudak kenarında hafif sarmalar bulunmakta, gülümsemesinden dolayı yanak çizgileri belirgin bir şekilde görülmekte.

İki yanağının hemen yan taraflarında saçlarının bir kısmını kapattığı kulakları bulunmakta, kulak memesinin büyük olduğu görülmekte.

Gıdısında sarmalar oluşmaya başlandığı görülmekte.

Gri bir takım giyen Tahsin Sütçüoğlu iç kısmında turuncu tonlarında bir gömlek ve beyaz, siyah yine aynı turuncu tonlarda bir kravat takmakta, bordo pantolon askısı kullanmakta ve kahverengi kemer takmakta.

 

Sayfa Görüntüleme : 1074