Best Sellers/ Çok Satanlar

Betimleyen: Reyhan Üzülmez

İki ayrı fotoğraftan oluşan afişte filmin başrol oyuncuları Harris Shaw (Michael Caine ) ve Lucy ( Aubrey Plaza) var.

 80’li yaşların ortalarında kır saçları önlerden seyrelmiş,  burnu uzunca ve kemerli,  küçük yüzlü sarışın bir adam olan Harris üstteki fotoğrafta.  Üstünde kahverengi bir ceketle yaka düğmesi açık kahve bir gömlek, elinde göğüs hizasında tuttuğu kalın bir kitapla kocaman gülümseyerek sağ yanında bir yere bakıyor.  Harris, evinin sarı ışıklı ayaklı bir lambayla aydınlanan salonunda.  Etraf bulanık görülmekle birlikte karşıdaki ahşap duvarın önünde bulunan çok raflı kütüphane seçiliyor.

Omuzlarına dökülen koyu kahverengi saçlarıyla ince yapılı, üçgen yüzlü, iri gözlü, hokka burunlu,  30’lu yaşların ortalarında bir kadın olan Lucy alttaki fotoğrafta.   Yüzünde tatlı bir gülümseme, üstünde koyu kahverengi kalın bir kazakla yeşil çizgili sarı bir kanepeye oturmuş,  ilk sayfası açık halde elinde tuttuğu kitap müsveddesine bakıyor.  İkili, farklı zamanlarda aynı mekanda.  

Ortadan yırtılarak ikiye bölünmüş süsü verilmiş fotoğrafların arasındaki boşlukta ‘’Academy Awards Winner, MICHAEL CAINE - AUBREY PLAZA, BEST SELLERS FROM THE PRODUCER OF DALLAS BUYERS CLUB & THE BUTLER ‘yazıyor.  Bunların altında ise birkaç satırlık okunaklı olmayan teknik ekip ve sponsor bilgisi yer almakta.

Sayfa Görüntüleme : 472