Bırd Box / Kafes

Betimleyen: Hülya Gülay OGELMAN Dikey dikdörtgen renkli afişte Malorie (Sandra Bullock), Kız Çocuk Olympia (Vivien Lyra Blair) ile Erkek Çocuk Tom (Julian Edwards) yer alıyor. Hepsinin gözleri bağlı ve açık alandalar. Kırklarının başındaki, uzun boylu ve zayıf olan Malorie, 5-6 yaşlarındaki çocuklara sarılmış. Malorie’nin göz bağı mavi, Olympia’nın kırmızı, Tom’un kahverengi. Uzun yüzlü ve ince dudaklı olan Malorie, sağ profilden görünüyor. Sağ elini, koyu kahverengi ve düz saçlı Tom’un başının sol tarafına koymuş. Malorie’nin yanağı, eli ve başparmağının kenarında, Tom’un yüzünde siyahlıklar var. Malorie ve Tom’un başları öne eğik. Açık kahverengili ve sarılı saçları olan tombik yanaklı Olympia, Malorie’nin boynuna sarılmakta. Malorie ile Tom’un ağzı kapalı, Olympia’nın dudakları hafif aralık. Malorie, baş parmağını yıpranmış kahverengi kazağının bileğindeki delikten geçirmiş.  Afişin üstünde “SANDRA BULLOCK”, orta kısmına yakın bir yerde “A NETFLIX FILM. BIRD BOX”, altında da “NEVER LOSE SIGHT OF SURVIVAL”, “DEC 21”, “NETFLIX” yazıyor. Yazıların tamamı büyük harflerden oluşuyor. Alttaki NETFLIX logosu dışında tüm yazılar beyaz. “DEC 21” ile kırmızı olan “NETFLIX” logosunun arasında kırmızı, dikey ve kısa bir çizgi var. En büyük punto “BIRD BOX” ismine ait.

Betimleyen: Hülya Gülay OGELMAN

Dikey dikdörtgen renkli afişte Malorie (Sandra Bullock), Kız Çocuk Olympia (Vivien Lyra Blair) ile Erkek Çocuk Tom (Julian Edwards) yer alıyor. Hepsinin gözleri bağlı ve açık alandalar. Kırklarının başındaki, uzun boylu ve zayıf olan Malorie, 5-6 yaşlarındaki çocuklara sarılmış. Malorie’nin göz bağı mavi, Olympia’nın kırmızı, Tom’un kahverengi. Uzun yüzlü ve ince dudaklı olan Malorie, sağ profilden görünüyor. Sağ elini, koyu kahverengi ve düz saçlı Tom’un başının sol tarafına koymuş. Malorie’nin yanağı, eli ve başparmağının kenarında, Tom’un yüzünde siyahlıklar var. Malorie ve Tom’un başları öne eğik. Açık kahverengili ve sarılı saçları olan tombik yanaklı Olympia, Malorie’nin boynuna sarılmakta. Malorie ile Tom’un ağzı kapalı, Olympia’nın dudakları hafif aralık. Malorie, baş parmağını yıpranmış kahverengi kazağının bileğindeki delikten geçirmiş.

Afişin üstünde “SANDRA BULLOCK”, orta kısmına yakın bir yerde “A NETFLIX FILM. BIRD BOX”, altında da “NEVER LOSE SIGHT OF SURVIVAL”, “DEC 21”, “NETFLIX” yazıyor. Yazıların tamamı büyük harflerden oluşuyor. Alttaki NETFLIX logosu dışında tüm yazılar beyaz. “DEC 21” ile kırmızı olan “NETFLIX” logosunun arasında kırmızı, dikey ve kısa bir çizgi var. En büyük punto “BIRD BOX” ismine ait.

Sayfa Görüntüleme : 816