CONDİTİONAL DESİRE / KOŞULLU TUTKU

Betimleyen: Arif Emre Tiryaki

Dikey dikdörtgen renkli afişin zemini hafif dalgalanarak kırışmış bir kumaş gibi görünen mavi renkli. Ön planda, zıt yönlere bakarken sırt sırta vermiş gibi duran Feriel “Aicha Azzouz” ve Ahmed “Slim Dhib” var.  Kıvırcık dağınık, koyu kahverengi küt saçlı Feriel, Ahmed’in arkasında. Sağına dönük duran otuzlu yaşların ortalarındaki Feriel’in yüzünün sol tarafı görünüyor. Çıkık alınlı, içe çökük yanaklı, uzun boyunlu Feriel’in göz çukurları derin, büyük gözleri hafif çıkık duruyor. Kahverengi boğazlı kazak ve mora çalan kahverengi sweetshirt giymiş.

Feriel’in önünde soluna dönük duran aynı yaşlardaki Ahmed’in yüzünün sağ tarafı görünüyor. Seyrek kıvırcık sakallı, koyu kahverengi dağınık kıvırcık saçları var. Kalın dudaklı Ahmed’in burnu düzgün, görünen sağ kulağı küçük. Üzerinde açık mavi bir t-shirt var. İkisi de esmer, ikisi de zayıf.

Afişin üst bölümünde, sarı renkli büyük puntolu küçük harflerle,  filmin adı, Arapçasıyla birlikte yazılmış. Sadece kelimelerin baş harfleri büyük.  En üstte Arapçası olacak şekilde, “Desir Conditionnel” sözcükleri alt alta yazılmış.

Sayfa Görüntüleme : 135