DANGEROUS GAME THE LEGACY / TEHLİKELİ OYUN: MİRAS CİNAYETLERİ

Betimleyen: Emine Kolivar

Yağmurlu gece vakti, karanlık gökyüzünde şimşekler çakarken uzakta görünen malikanenin bazı pencereleri ışıklı. Malikânenin önünde sağda kalan bir noktada beyaz bir ışık parlıyor. Sadece siyah şemsiyeleri görünen üç kişi, uzaktan malikaneye bakıyor. Afişin bu kısmı siyah beyaz. Tahta saplı büyük bir bıçak, resmin sağ üst köşesinden sol alt köşesine doğru sokulmuş. Çelik gövdesinde kan olan bıçağın sapının çok az bir kısmı görünürken onu tutan el de görünmüyor. Bıçağın çelik gövdesine yansıyan görüntüler renkli.

Oyuncular, her biri filmdeki farklı bir anından alınmış sadece kafasının göründüğü bir kareyle yer alıyor. En üstten aşağı doğru sırasıyla açık alınlı, 80’lerinde, renkli gözlü bir adam olan Ellisın (Jon Voight); açık alınlı, 40’larında, kumral bir adam olan Kyle (Jonathan Rhys Meyers); siyah saçlı, 40’larında, kalın dudaklı bir kadın olan Marie (Laura Mennell); saçları tepeden iyice seyrelmiş, kilolu, gözlüklü, 40’larında bir adam olan Alec (Will Sasso); zayıf, 40’larında, açık kumral bir adam olan Burnham (Bradley Stryker); sarı saçlarına hasır bir şapka takmış, zayıf, 40’larında bir kadın olan Joy (Skyler Shaye); çenesi köşeli, sarışın, ince kaşlı, 20’lerinin başlarında bir erkek olan Cameron (Dylan Playfair); 20’lerinin başlarında, siyah, kıvırcık saçlı, kalın dudaklı bir kadın olan Tara (Kaya Coleman); kıvırcık sarı saçlı, ince yüzlü, zayıf, 18-19’larında bir genç kız olan Livie (Megan Charpentier) bıçağın çelik gövdesinde sıralanmış.

Yazılardan okunabilenler şu şekilde: En üstte altın sarısı, gotik harflerle “DANGEROUS GAME THE LEGACY MURDERS”. Burada “GAME” kelimesinin başında ve harflere iki yatay çizgi birleşmiş. Bu çizgi baş tarafındaki oymalı deseniyle sanki eski bir anahtarı andırıyor. Ortada beyaz harflerle “ARE YOU READY TO PLAY” ve oyuncu adları yer alıyor. En alttaki yazılar okunaklı değil.

Sayfa Görüntüleme : 179