Delirin

Delirin

Betimleyen: Tuğrul DİNÇER      

Karikatürist Yiğit Özgür`e ait olan Hunililer serisinden bir karikatür. Karikatür, üzerinde hafif hafif görülen çizikleri ile bir tahta zeminde. Kafasında ters çevrilmiş kırmızı renkte bir huni taşıyan karakter, resmin sol orta tarafında konumlanmış. Hunilinin göğüs ve omuz kısmından yukarısı görülüyor. Burnu biçimsiz, aşağı sarkık ve büyük. Ağzı da aynı oranda büyük ve sağa doğru kıvrılmış, dertli ve bezmiş bir yüz ifadesine sahip. Göz bebekleri birbirinden zıt yöne ve dışarı doğru kısık bakıyor. Kaşlar gözlerin bitiştiği yerden başlıyor ve huninin başlangıcında zıt yönlere ve dışarı doğru kıvrılıyor. Kulaklar küçük ve burun hizasında.

 Mottosu ise şöyle:

 "Bence herkes delirsin, Bu dünyanın kahrı başka türlü çekilmiyor"

Karikatürün alt tarafında eşit aralıklarla üç sosyal medya hesabı logoları ile birlikte verilmiş. Birinci logo sosyal medya hesabı "facebook" a ait. Mavi bir dairenin içinde küçük “f” harfi. Yanında sayfa adı yazıyor "hunilisözlük".

İkinci logo, sosyal medya hesabı "twitter" a ait. Mavi bir dairenin içinde kanatlarını açmış, beyaz bir kuşun sağ profili. Yanında "huniliofficial" yazıyor.

Üçüncü logo sosyal medya hesabı "instagram" a ait. Haki renkte bir dairenin içinde bir fotoğraf makinesinin ön yüzü şeklinde. Yanında "huniliofficial" yazıyor.  Ve son olarak karikatürün ortasında silik bir şekilde, büyük punto ile hunili sözlük yazısı yer almış.

Sayfa Görüntüleme : 1055