Dizi ve Sinema Oyuncusu Çağatay Ulusoy

Dizi ve Sinema Oyuncusu Çağatay Ulusoy

Betimleyen: Burcu Melis POLAT

Renkli ve yakın çekim portre fotoğrafta, Çağatay Ulusoy’un sadece göğsünden yukarısı görünüyor.  Çağatay Ulusoy’un arkasında, dağ gibi görünen silik ve sisli bir yapı var. Omuzlarının arkasından belli belirsiz seçilen, ışık nedeniyle beyaz görünen su; ya bir göl ya da deniz.

Fotoğrafın soluna yakın, hafif eğik bir şekilde poz vermiş Çağatay Ulusoy; tam karşısına bakıyor. 20li yaşların başında ve fit bir görünümü var. Hafif aralık bıraktığı ağzından ön dişlerinin sadece ucu görünüyor.

Açık kahverengi, yarım top sakalı ve kumral bir teni var. Aşağı uzanan yarım çember bıyığı ve yeni yeni uzamış sakalı, hafifçe birleşmiş. Sakalı, kulağına doğru seyrekleşerek devam ediyor ve siyah, gür ve dalgalı saçlarına bağlanıyor. Çok kısa olmayan saçını sol tarafına yakın bir noktadan ayırmış. Bir saç tutamı, alnının sağına kıvrılarak dökülüyor. Düzgün kaşlarının arası alınmış. Yuvarlak yüzüyle orantılı, küçük ve düzgün bir burnu, ışıkla parlayan kahverengi gözleri var. Saçıyla aynı renk kaşlarının, dışa bakan uçları aşağı doğru hafif kavisli. Kirpiklerinin uzun mu kısa mı olduğu seçilemiyor. Yarım ay şeklindeki bıyığı, burnunun hemen altında başlıyor. Bıyığının ortası ince bir çizgi şeklinde alınmış. Üst dudağı çok inceyken, alt dudağı biraz daha dolgun duruyor.

Çağatay Ulusoy; yakalarını geniş boynuna doğru kaldırdığı, mavi kot bir ceket giyiyor. Kot ceketinin altına, ince görünen kumaşından anlaşıldığı üzere; bir tişört giymiş. Sadece yuvarlak yakası görünen tişört, beyaz renkte.

Sayfa Görüntüleme : 954