EMİLY THE CRİMİNAL / SUÇLU EMİLY

Betimleyen: Zerrin Tezel
Dikey dikdörtgen formdaki afişe Emiliy karakterini canlandıran Aubrey Plaza’nın göğsünden yukarısının yer aldığı bir fotoğraf hakim. Yirmili yaşlarının sonlarında olan Emiliy, afişin sağına doğru hafif çapraz duruyor. Yüzü izleyene dönük, başının sol yanı, sol gözünün yarısı afişin dışında kalmış. İri kahverengi gözleri, düzgün ve kalkık burnu, dolgun dudakları olan Emiliy karşıya doğru merakla bakmakta. Burnunun sağ kanadında top piercing var. Açık kumral saçları yandan ayrık ve arkadan toplanmış. Üzerinde gri bisiklet yaka bir atlet, sağ omzunda kahverengi çantasının askısı var. Arka fon bulanık gri tonlarda.
Sol üstte alt alta sarı büyük harflerle; “A FORCE- OF-NATURE PERFORMANCE BY AUBREY PLAZA”, “A SNOW-STOPPING INTENSE THRILLER WITH DEPTH” , “A HEIST MOVIE FOR THE MODERN WORKPLACE” ve hemen altında yapraklı parantez içinde “sundance” yazısı yer alıyor.
Sol altta ise, sarı büyük harflerle “AUBREY PLAZA”, altında daha büyük puntoyla, üzerinde dağınık gri lekeler olan beyaz harflerle “EMILIY THE CRIMINAL” yazıyor.
En altta bulunan sponsor logoları film ekibine ait bilgiler net olmadığı için okunamıyor.

Sayfa Görüntüleme : 184