EVERYTHING, EVERYWHERE ALL AT ONCE / HERŞEY HER YERDE AYNI ANDA

Betimleyen: Ela Korgan

Bir patlama anının fona yerleştirildiği dikey afişin tamamını kaplayan “Her Şey, Her Yerde, Aynı Anda” yazısının üzerine film karakterleri konumlandırılmış. En önde ve en büyük boyutta kullanılan Evelyn (Michelle Yeoh) bordo yeleği; eflatun tonlarında, çiçekli gömleği, siyah pantolonuyla, bir kung fu pozisyonunda durmuş ciddiyetle karşıya bakıyor. Uzun, siyah saçları omuzlarına dökülen alnı yaralı Evelyn’in kulağındaki yeşil ışıklı sıçrama kulaklığı aktif. Sol kolunu öne uzatmış, avuç içi karşıya bakıyor. Sağ kolu havada, eli açık ve avuç içi sağına bakıyor.
Evelyn’in arkasına kolajlanan gözlüklü, siyah saçlı kırklarının sonundaki Waymond (Ke Huy Quan) sola bakıyor; yanındaki sarı, küt saçlı Deirdree bağırır gibi ağzı açık, karşıya bakarak koşar pozisyonda. Ellilerindeki Deirdree’nin alnında siyah halka çizili not kâğıdı zımbalı. Üstünde açık sarı bir yelek, koyu sarı bir kazak var. Kalın çizgili svetşörtlü Waymond sağ elindeki bel çantasının sapını tutmuş havada sallarken an donmuş. İkilinin arkasına yerleştirilen Jobu Tupaki (Stephanie Hsu) kollarını iki yana açmış, parmakları yukarıyı gösterir vaziyette, hükmeder gibi duruyor. Sarı, yeşil, lacivert ekoseli bir ceket; yüzünün tamamını kapatan lacivert bir maske, geniş siperlikli, tepesi açık, aynı ekoseli kumaştan bir şapka takmış. Şapkanın açık kısmından Jobu’nun yeşil siyah topuzu çıkıyor. Etrafında konfetiler var.
Afişin en üstünde pembe harflerle “Bir Daniellar Filmi” ibaresi dikkat çekiyor. Afişin altında “Everything, Everywhere, All At Once” yazısı, onun da altında filmin Çince yazılışı yer alıyor. Sondaki iki Çin harfinin arasında iki oynar göz var. Afişin en altında yer alan filme ait bilgiler okunaksız.

Sayfa Görüntüleme : 55