Fotoğraf Adı Bilinmiyor

Fotoğraf Adı Bilinmiyor Fotoğrafçı: Peter Hrabinsky  Betimleyen: Serra ULUSOY  (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)  Renkli, yatay dikdörtgen şeklindeki fotoğrafta her biri birbirine eşit mesafede bulanan sarı artıların olduğu gri duvar önünde turuncu direkli sokak lambası var ve lambanın direğinde bir kuş oturuyor.  Fotoğrafın her iki üst ve alt kısmında beş tane birbirini takip eden sarı artı işareti var duvarda. Artı işareti ise enine ve boyuna iki doğrunun kesişimiyle oluşan bir işaret. Alttaki duvarda bulunan artıların en soldan ilkinin sağından turuncu direk eğrisel biçimde geçiyor. Kuşun oturduğu yer ise alttaki ve üstteki ikinci ve üçüncü artıların tam ortasın denk geliyor. Sokak lambasının lamba ucu ise boydan baktığımızda alttaki ve alttaki arıların tam ortasında bulunuyor.

Fotoğrafçı: Peter Hrabinsky

Betimleyen: Serra ULUSOY  (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)

Renkli, yatay dikdörtgen şeklindeki fotoğrafta her biri birbirine eşit mesafede bulanan sarı artıların olduğu gri duvar önünde turuncu direkli sokak lambası var ve lambanın direğinde bir kuş oturuyor.

Fotoğrafın her iki üst ve alt kısmında beş tane birbirini takip eden sarı artı işareti var duvarda. Artı işareti ise enine ve boyuna iki doğrunun kesişimiyle oluşan bir işaret. Alttaki duvarda bulunan artıların en soldan ilkinin sağından turuncu direk eğrisel biçimde geçiyor. Kuşun oturduğu yer ise alttaki ve üstteki ikinci ve üçüncü artıların tam ortasın denk geliyor. Sokak lambasının lamba ucu ise boydan baktığımızda alttaki ve alttaki arıların tam ortasında bulunuyor.

Sayfa Görüntüleme : 895