Fotoğrafın Adı Bilinmiyor

Fotoğrafın Adı Bilinmiyor Fotoğrafçı: Vivian Maier  Betimleyen: Serra ULUSOY  (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)  Siyah beyaz dikey dikdörtgen fotoğrafta yer hizasında, bir kadının eteğinden tutan bir kız çocuğu ayakta durmakta.  Fotoğrafta, sağ taraftaki kız çocuğunun kollarından yukarısı görülmeksizin duruyor ve çocuk kadının arkasında yer alıyor. Solda ise bir kadın bacağının yarısına kadar görülüyor. Kız çocuğu beyaz bir elbise giymiş. Kadının üzerinde siyah etek ve siyah topuklu ayakkabı var.  Kız çocuğunun üzerinde beyaz bir hırka ve beyaz bir elbise ve yanları hafif kirlenmiş bağcıklı bileğin biraz üstünde biten beyaz spor ayakkabıları var. Hırkasının düğmeleri açık. Elbisesi dizinin üstünde bitiyor ve altına beyaz bir külotlu çorap giymiş. Çocuk, sağ kolu ile yanındaki kadının eteğini tutuyor sol kolu ise yanında serbest bir şekilde duruyor. Kadının üzerinde siyah ve dizinin birkaç santim altında biten etek ve siyah topuklu ayakkabıları var. Çocuk ve kadının durduğu kapalı mekanda yerde kare parseller var bazıları açık bazıları koyu gri şeklinde görülüyor. Arkada belirsiz bir erkek figürü yer alıyor. Kadının döndüğü yerde diz hizasında açık renk bir tezgah benzeri yükselti olduğunu var.

Fotoğrafçı: Vivian Maier

Betimleyen: Serra ULUSOY  (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)

Siyah beyaz dikey dikdörtgen fotoğrafta yer hizasında, bir kadının eteğinden tutan bir kız çocuğu ayakta durmakta.

Fotoğrafta, sağ taraftaki kız çocuğunun kollarından yukarısı görülmeksizin duruyor ve çocuk kadının arkasında yer alıyor. Solda ise bir kadın bacağının yarısına kadar görülüyor. Kız çocuğu beyaz bir elbise giymiş. Kadının üzerinde siyah etek ve siyah topuklu ayakkabı var.

Kız çocuğunun üzerinde beyaz bir hırka ve beyaz bir elbise ve yanları hafif kirlenmiş bağcıklı bileğin biraz üstünde biten beyaz spor ayakkabıları var. Hırkasının düğmeleri açık. Elbisesi dizinin üstünde bitiyor ve altına beyaz bir külotlu çorap giymiş. Çocuk, sağ kolu ile yanındaki kadının eteğini tutuyor sol kolu ise yanında serbest bir şekilde duruyor. Kadının üzerinde siyah ve dizinin birkaç santim altında biten etek ve siyah topuklu ayakkabıları var. Çocuk ve kadının durduğu kapalı mekanda yerde kare parseller var bazıları açık bazıları koyu gri şeklinde görülüyor. Arkada belirsiz bir erkek figürü yer alıyor. Kadının döndüğü yerde diz hizasında açık renk bir tezgah benzeri yükselti olduğunu var.

Sayfa Görüntüleme : 933