Fotoğrafın Adı Bilinmiyor

Fotoğrafın Adı Bilinmiyor Fotoğrafçı: Vivian Maier  Betimleyen: Serra ULUSOY  (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)  Siyah-beyaz enine dikdörtgen fotoğrafta yere yansıyan şapkalı bir erkeğin gölgesi ve şeffaf poşet yer alıyor.  Fotoğraftın boyuna tam ortasının bir santim sağından kaldırımların parsellerini birbirinden ayıran bir çizgi sağa beş-on derece yatık şekilde fotoğrafı ikiye bölüyor. Ayrılan bölümün ve fotoğrafın sağında bir insan gölgesi var. Fötr şapka takmış. Bir elinin işaret ve orta parmağını yüzüne yaslamış.  Kaldırım açık gri ve üstünde koyu kahve yuvarlak lekeler var. Fotoğrafın sol tarafında yerde dikdörtgen çok ince ve şeffaf bir poşet var. Yerde sola doğru eğik şekilde duruyor ve içinde bir kart yer alıyor. Kartın üzerinde hepsi büyük harfle şöyle yazıyor: HERE’S A REAL EYE OPENER.  Poşetin açılma yeri yırtılmış biçimde gözüküyor.

Fotoğrafçı: Vivian Maier

Betimleyen: Serra ULUSOY  (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)

Siyah-beyaz enine dikdörtgen fotoğrafta yere yansıyan şapkalı bir erkeğin gölgesi ve şeffaf poşet yer alıyor.

Fotoğraftın boyuna tam ortasının bir santim sağından kaldırımların parsellerini birbirinden ayıran bir çizgi sağa beş-on derece yatık şekilde fotoğrafı ikiye bölüyor. Ayrılan bölümün ve fotoğrafın sağında bir insan gölgesi var. Fötr şapka takmış. Bir elinin işaret ve orta parmağını yüzüne yaslamış.

Kaldırım açık gri ve üstünde koyu kahve yuvarlak lekeler var. Fotoğrafın sol tarafında yerde dikdörtgen çok ince ve şeffaf bir poşet var. Yerde sola doğru eğik şekilde duruyor ve içinde bir kart yer alıyor. Kartın üzerinde hepsi büyük harfle şöyle yazıyor: HERE’S A REAL EYE OPENER.

Poşetin açılma yeri yırtılmış biçimde gözüküyor.

 

Sayfa Görüntüleme : 882