Fotoğrafın Adı: A Disancia Nao E Nada (Mesafe Hiçbir Şey)

Fotoğrafçı: Paula Gomes  Betimleyen: Serra ULUSOY (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)  Siyah beyaz olan bu simetrik fotoğraf yatay dikdörtgen şeklinde.  Fotoğrafta ray ve katener teli  gözüküyor ve köprülerde olan demir korkuluklar var. Rayın  sağ ve sol genine genişliği  perspektif olarak fotoğrafın altından üstüne doğru üçgensel şekilde daralıyor.   Fotoğrafın tam ortasında, uzakta bir insan var ve insan tam da daralan rayın oluşturduğu üçgensel şeklin tepesine denk geliyor.  Rayın sağ ve sol her iki tarafında demir korkuluklar var ve raya paralel doğrultuda duruyor. Korkulukların biraz önünde yine raya ve korkuluğa parelel doğrultuda bulunan kısa yol direkleri yer alıyor.  İnsanın olduğu noktada köprü oluşturan direk var. Sağ üst ve sol üst kısmında üçer çember yer alıyor. Bu köprü de ileriye doğru tekrar ediyor.

Fotoğrafçı: Paula Gomes

Betimleyen: Serra ULUSOY (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)

Siyah beyaz olan bu simetrik fotoğraf yatay dikdörtgen şeklinde.

Fotoğrafta ray ve katener teli  gözüküyor ve köprülerde olan demir korkuluklar var. Rayın  sağ ve sol genine genişliği  perspektif olarak fotoğrafın altından üstüne doğru üçgensel şekilde daralıyor. 

Fotoğrafın tam ortasında, uzakta bir insan var ve insan tam da daralan rayın oluşturduğu üçgensel şeklin tepesine denk geliyor.

Rayın sağ ve sol her iki tarafında demir korkuluklar var ve raya paralel doğrultuda duruyor. Korkulukların biraz önünde yine raya ve korkuluğa parelel doğrultuda bulunan kısa yol direkleri yer alıyor.

İnsanın olduğu noktada köprü oluşturan direk var. Sağ üst ve sol üst kısmında üçer çember yer alıyor. Bu köprü de ileriye doğru tekrar ediyor.

Sayfa Görüntüleme : 873