GOODBYE STRANGER / HOŞÇAKAL YABANCI

Betimleyen: Arif Emre Tiryaki

Dikey dikdörtgen renkli film afişinin zemini fuşya renkli. Ön planda tamamen sarı renkli görünen Tessa’nın “Claire Bender” saç dipleri, saçlarının ensesine döküldüğü yerler siyah gölgeli.  Hemen yanında, elini onun omzuna atmış olan Paul Schipper “Martijn Lakemeier” siyah ağırlıklı gölge gibi görünüyor. Otuzlarının başlarındaki Tessa’nın küt saçlarının önleri katlı ve dağınık. Renklendirilmesinden ötürü ten ve saç rengi seçilemiyor. Üzerinde büyük beden bir ceket olan Tessa’nın boynunda kalp şeklinde bir kolye var. hafifçe gülümseyerek, hazır ol vaziyetinde gibi duran Tessa’nın karnından aşağısı görünmüyor. Tessa’nın omzuna elini atmış olan Paul’un yüzüne bir plak kapağı tutulmuş. Plak kapağında yine Paul’un hafif soluna dönü tedirgin bakışlı yüzünün resmi var. siyah beyaz olan resimde Paul’un, tepeleri daha uzun olan saçları dağınık, ince bıyıkları var. Kot ceket giymiş olan Paul’un içinde, delikli kumaştan bir atlet var. Sol elini cebine sokmuş.

Paul’un yüzünün rsminin yer aldığı plakta, filmin başrol oyuncuları “MARTIN LAKEMEIER” ve “CLAIRE BENDER” isimleri yazılmış.

Afİşin üst bölümünde, krem rengi büyük puntolu küçük harflerle, “Goodbye Stranger” yazıyor. Sözcüklerin baş harfleri büyük. En üstte film ekibi ve görevlerinin yer aldığı bilgi kısmı, afişin bu versiyonunda okunaklı değil. Afiş, ince beyaz şeritli bir çizgiyle çerçeve içine alınmı

Sayfa Görüntüleme : 143