Harry Potter And The Philosopher`s Stone / Harry Potter Felsefe Taşı Filmi - Harry Potter

Harry Potter And The Philosopher`s Stone / Harry Potter Felsefe Taşı Filmi - Harry Potter Film içerisinden bir kare olan yatay dikdörtgen fotoğrafta göğsünden yukarısı gözüken Harry Potter (Daniel Radcliffe) yukarıya doğru bakarak gülümsüyor. Arka planda kahverengi tonlarının ağırlıkta olduğu bir alan (salon) var.  Harry Potter 11 yaşında bir oğlan çocuğu. Beyaz bir ten rengine sahip. Yuvarlak ve keskin olmayan yüz hatları var. Düz ve kahverengi saçları alnına düşüyor. Yandan uzanan saçları ise kulaklarının yarısında son buluyor.  Kaşları saçlarının arkasında kalmış. Mavi ve büyük gözleri hafif kısılmış. Siyah çerçeveli yuvarlak gözlükleri var.  Gülümsemesi sebebiyle burun kenarlarından dudak çevresine doğru çizgiler belirmiş ve yanakları ön plana çıkmış. Üst dudağı alt dudağından daha ince ve sadece büyük ve beyaz ön dişleri gözüküyor. İnce kemerli ama geniş kanatlı bir burnu var. Burnunun sağ yanında küçük kırmızı bir yara var. Harry’nin üstünde siyah okul cüppesi var. Beyaz renkte gömleğinin üzerine sarı ve kırmızı şeritleri olan bir kravat bağlamış. Gömlek ve kravatın üstüne V yakalı ve yakasında kırmızı sarı şerit bulunan gri renkte bir kazak giymiş.

Betimleyen: Sedef TAYLAN /  Boğaziçi Üniversitesi ED 200 Dersi Öğrencisi

Film içerisinden bir kare olan yatay dikdörtgen fotoğrafta göğsünden yukarısı gözüken Harry Potter (Daniel Radcliffe) yukarıya doğru bakarak gülümsüyor. Arka planda kahverengi tonlarının ağırlıkta olduğu bir alan (salon) var.

Harry Potter 11 yaşında bir oğlan çocuğu. Beyaz bir ten rengine sahip. Yuvarlak ve keskin olmayan yüz hatları var. Düz ve kahverengi saçları alnına düşüyor. Yandan uzanan saçları ise kulaklarının yarısında son buluyor.  Kaşları saçlarının arkasında kalmış. Mavi ve büyük gözleri hafif kısılmış. Siyah çerçeveli yuvarlak gözlükleri var.  Gülümsemesi sebebiyle burun kenarlarından dudak çevresine doğru çizgiler belirmiş ve yanakları ön plana çıkmış. Üst dudağı alt dudağından daha ince ve sadece büyük ve beyaz ön dişleri gözüküyor. İnce kemerli ama geniş kanatlı bir burnu var. Burnunun sağ yanında küçük kırmızı bir yara var. Harry’nin üstünde siyah okul cüppesi var. Beyaz renkte gömleğinin üzerine sarı ve kırmızı şeritleri olan bir kravat bağlamış. Gömlek ve kravatın üstüne V yakalı ve yakasında kırmızı sarı şerit bulunan gri renkte bir kazak giymiş.

Sayfa Görüntüleme : 975