İYİ OYUN

Betimleyen: Rabia Yaman

Dikey dikdörtgen formdaki afişte, Cenk( MERT YAZICIOĞLU) beyaz fon üzerinde belden yukarısı tüm afişi kaplayacak şekilde konumlandırılmış. 20li yaşlarda, beyaz tenli, zayıf ve sivri çeneli olan Cenk, üzerindeki siyah hırkasının kapşonunu takmış, elleri ceplerinde karşıya durgun bakıyor.

Başrol oyuncularının filmdeki karelerinden alınan portreleri Cenk’in gövdesi üzerinde spor salonunun kırmızı mavi spot ışıklarının ışıltısıyla birlikte kolajlanmış. Solda sert bakışlarıyla Rüzgar( KEREM BÜRSİN), kulağında kulaklığıyla Özer ( YİĞİT KİRAZCI) ve tek elini çenesine götürmüş karşıya dikkatle bakan Arda ( HAKAN KURTAŞ), sağda saçları kabarık taranmış gülümseyen Batu ( ORKUN IŞITMAK) ve siyah şapkasının altındaki dümdüz sarı saçları, elinde fotoğraf makinasıyla Ada ( AFRA SARAÇOĞLU) yer alıyor.  Ortalarında üzerlerinde takım formaları olan Cey cey ( BADA OH DENİZ), Naz ( BAHAR ŞAHİN) ve Aslan ( TOLGA CANBEYLİ), gerilerinde kulağındaki kulaklığı hiddetle çıkarmış, havada tutan, kaşları çatık ,ağzı bağırıyormuş gibi açık halde Can ( DOĞAÇ YILDIZ) duruyor.

Afişin ortasında mouse’u kavramış, işaret parmağıyla basmak üzere bir el duruyor. Başparmak ve   işaret parmağının yan kısmı mavi, diğer parmaklar kırmızı renkli ışık altında. Mouse’un hemen altında keskin çizgili kalın, büyük ve beyaz harflerle ‘İYİ OYUN’ , hemen altında daha küçük puntolu büyük harflerle YÖNETMEN UMUT ARAL yazıyor. 

Afişin üst kısmında, Cenk’in kafasının solunda ‘ Senin Hikayen’ sağında ‘Senin Efsanen’  yazıyor.

Afişin en altında dört satır halinde film ekibi ve en altta sponsor logoları yer alıyor.

Sayfa Görüntüleme : 168