İşini Bitir, Gene Uç

İşini Bitir, Gene Uç

Betimleyen: Selin AKGÜL

Şato olan ağaçlı bir tepede elinde uzun saplı çalı süpürgesi, sırtında pelerini, gözünde gözlüğüyle Harry Potter vari bir erkek çocuk ve elini onun kafasına bastıran bir adam. İkili ayakta.

Yana devirdiği gözleri ve yamulttuğu aralık dudaklarıyla ciddi bir ifadede sağında duran çocuğa bakan adamın konuşma balonu: “BEN ŞİMDİ GİDİYORUM. DÖNDÜĞÜMDE YERDE Bİ TANE İZMARİT GÖRMİYCEM…”

Elin basıncıyla kafasını hafif omuzlarına çekmiş, afallamış bir ifadede pörtlek gözleriyle adama bakan çocuğun konuşma balonu: “ABİ BEN HARRY POTTERİM BUNLA UÇUYORUM Bİ TEK…”

Adam:  İŞİNİ BİTİR, GENE UÇ.

Adamın kafasının ortasında ve kulaklarının arkasında birer tutam siyah saç ve ortası boş bırakılarak ikiye bölünmüş siyah bir bıyığı var. Kazak, pantolon ve hafif topuklu ayakkabılar giymiş.

Çocuğun kâküllü siyah saçları kısa; kıvrımlı çenesine kadar.  Üzerinde haki tonlarında bir kazak, altında gri tonlarında bir pantolon var. Ayakkabısı hafif topuklu ve gri tonda…

Kahverengi tonlarındaki şato görselde, solda… Üzerinde vücudu ve yüzü ikiliye dönük, başında iki boynuzu olan uçar halde bir ejderha… Ağzı açık ve ön sivri iki dişi gözükmekte… Kuyruğu kısa ve ucu üçgen şeklinde.

Gökyüzü mavi tonda ve üzerinde sarı tonda birbirinden ayrık bir biçimde 3 yıldız, 1 ay var.

Sayfa Görüntüleme : 1195