Kumru

Kumru Betimleyen: Kübra BÜYÜKİŞLER (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencisi)  Renkli, yatay dikdörtgen olarak çekilmiş bulanık fonlu fotoğrafta bir kumru, gri tonlarında bir taşın üzerinde hareketsiz olarak duruyor. Başını hafif soluna doğru çevirerek kadraja bakmış.  Gövdesi yaklaşık olarak bir karış. Gövdesine nazaran küçük bir başı var ve  madeni bir para boyutunda. Kanatları kapalı şekilde duruyor. Neredeyse gövdesinin uzunluğunda bulunduğu taşa doğru uzanan bir kuyruğu var. Ayakları fotoğrafta belli olmuyor ancak bacakları vücuduna göre oldukça kısa. Gagası ise orta uzunlukta, ince aşağıya doğru kavisli duruyor ve ucu sivri.  Kumrunun rengi karışık tonlarda. Baş kısmında açık kahverengi ve beyaz renkler yer alıyor. Kanatlarında ise kahverengi ve yer yer mavi tonlarında bir renk var. Karın kısmı açık tonlarda ve beyaz renkte. Gözleri ve gagası siyah. İki ayağı fotoğrafta çok belli olmamakla birlikte bacakları turuncu tonlarında.

Betimleyen: Kübra BÜYÜKİŞLER (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencisi)

Renkli, yatay dikdörtgen olarak çekilmiş bulanık fonlu fotoğrafta bir kumru, gri tonlarında bir taşın üzerinde hareketsiz olarak duruyor. Başını hafif soluna doğru çevirerek kadraja bakmış. Gövdesi yaklaşık olarak bir karış. Gövdesine nazaran küçük bir başı var ve  madeni bir para boyutunda. Kanatları kapalı şekilde duruyor. Neredeyse gövdesinin uzunluğunda bulunduğu taşa doğru uzanan bir kuyruğu var. Ayakları fotoğrafta belli olmuyor ancak bacakları vücuduna göre oldukça kısa. Gagası ise orta uzunlukta, ince aşağıya doğru kavisli duruyor ve ucu sivri.

Kumrunun rengi karışık tonlarda. Baş kısmında açık kahverengi ve beyaz renkler yer alıyor. Kanatlarında ise kahverengi ve yer yer mavi tonlarında bir renk var. Karın kısmı açık tonlarda ve beyaz renkte. Gözleri ve gagası siyah. İki ayağı fotoğrafta çok belli olmamakla birlikte bacakları turuncu tonlarında.

Sayfa Görüntüleme : 1000