Kuşlar

Kuşlar

Betimleyen: Selin AKGÜL

Açık havada, sınır çizgisi hafif yuvarlak olan zemin üzerinde biri kadın üçü adam olan 4 kişi.  Ayakta yan yana dizilmişler. Adamlardan biri hunili…

Sol başta İşaret parmağını havaya doğru kaldırmış, mutlu gibi gözüken kıvırcık saçlı adamın konuşma balonu: “BİR KUŞ!...”

Göğüs hizasında tuttuğu Sol işaret parmağını göğe doğrultmuş aralık dudaklarla oraya doğru bakan kadının konuşma balonu: “BİR UÇAK…”

Başını havaya doğru kaldırmış, belirsiz bakışlarıyla şaşkın gibi gözüken dik saçlı adamın konuşma balonu: “SÜPERMAN!...”

Başına taktığı sarı hunisiyle en sonda, sağda duran ve iki parmağını solundaki bir yere doğru uzatmış gösteren adamın konuşma balonu: “ABİ KUŞLAR İKİ OLSUN…

Sol gözü kısık sağ gözü tam bakmış. Burnu uzun, huninin altından 4 tel siyah tonda saçı gözükmekte. Üzerine beyaz tonda kolları uzun bir elbise giymiş. Ayakları çıplak.

Burnu uzun ve sarkık kıvırcık saçlı adamın üzerinde kazak altına ve paçaları bileğin yukarısında biten bir pantolon ve önü kapalı beyaz ayakkabılar var.  Kadın kazak, gömlek ve boyu kıvırcık saçlı adamınki gibi olan bir pantolon ve beyaz ayakkabının aynısını giyinmiş.  Hafif uzun siyah saçları atkuyruğu modeli…  Siyah dik saçlı Adamın burnu uzun, gözüken kulağı kepçe. Boynuna atkı dolamış. Üzerinde kazak,  diğerleriyle kısalığı aynı olan bir pantolon ve beyaz ayakkabıdan var.

Gurubun durduğu tek ağaçlı gri zeminin arkasında sağda ve solda başları hafif yana yatmış gibi duran binalar bulunuyor. Gökyüzünün aşağıda beyaz olan rengi yukarı doğru açık mora dönmüş.

Sayfa Görüntüleme : 1150