MAKYAJ TÜRLERİ

LATTE MAKE UP

Betimleyen: Deniz Balancar

Fotoğrafta, ünlü manken Hailey Bieber’ın portresi yer alıyor. Ünlü mankenin yüzüne bronz tonlarının hakim olduğu “latte makeup” diye tabir edilen makyaj yapılmış. Koyu renk bir pudra ile elmacık kemikleri belirginleştirilmiş ve şeftali tonlarında bir allık gözünün altından elmacık kemiğine doğru uygulanmış. Göz kenarları koyu kahve tonlarındaki bir far ile belirginleştirilmiş. Burun kemiğine, elmacık kemiklerinin üzerine ise doğal tonlarda bir aydınlatıcı sürülmüş. Kirpiklerini kaldıracak kadar rimel uygulanmış. Dudağına gül kurusu renginde bir ruj ve cam gibi parlayan bir parlatıcı sürülmüş

Devamı için Tıklayınız

HALLOWENN KONSEPTLİ MAKYAJ

Betimleyen: Deniz Balancar

Dikey dikdörtgen şeklindeki fotoğrafta beyaz tenli, siyah saçlı bir kızın yüzüne cadı bayramı konseptli bir makyaj uygulanmış vaziyette. Kız uzun saçlarını her iki yandan at kuyruğu yapmış ve saçları oldukça kabarık şekilde duruyor. Koyu kahverengi gözlerinin altına ve üstüne siyah kalem çekmiş. Göz kapağını tamamen siyah far ile boyamış. Hem alt hem de dış köşelerini bordo ve kahverengi tonları ile gölgelendirerek bir göz makyajı yapmış. Göz pınarlarının olduğu kısıma ise altın rengi parıltılı bir far uygulamış. Göz bebeklerinin hizasından olacak şekilde altından yanağına kadar ve üstünden de neredeyse saç dibine kadar uzanan, uç kısımlara doğru sivrilen siyah birer çizgi çekmiş. Dudaklarını siyaha çalan bir bordo ruj ile kalın duracak şekilde boyamış. Dudaklarının kenarlarına doğru taşacak şekilde yanaklarının ortasına kadar uzanan incelerek giden ve gülümser ifade katacak bir şekilde boyamış.

Devamı için Tıklayınız

CADILAR KONSEPTLİ MAKYAJ

Betimleyen: Deniz Balancar

Fotoğrafta beyaz tenli, koyu renk saçlı genç bir kızın yüzüne örümcek adam konseptli bir makyaj uygulanmış. Genç kızın boynundan itibaren olan kısmı fotoğrafta yer alıyor. Koyu kahverengi saçlarını ortadan ayırmış ve tamamen yapıştırmış vaziyette geriye doğru atarak kullanmış. İnce ve oldukça uzun gelen kahverengi kaşlara sahip. Dudakları dolgun burnu ise hokka ve küçük. Genç kızın gözlerinde kırmızı lens yer alıyor ve iç gözünün altına kırmızı kalem çekmiş. Göz pınarından kirpiklerinin ucuna doğru uzanan siyah bir kürdan kalınlığında bir çizgi çekmiş. Kirpikleri normal insan kirpiklerinden 2-3 kat daha uzun ve kıvrık vaziyette neredeyse kaşına değiyor. Göz pınarının alt kısmından, kaşının sonuna doğru uzanan örümcek ağları çizmiş. Yine göz pınarından yukarı doğru, kaşının ortasına doğru gelecek şekilde siyah bir çizgi çekmiş. Çizginin dışını siyah ile gölgelendirmişken iç kısmını beyaz ile boyamış. Dudağının kıvrım noktasını daha da belirginleştirerek üst dudağını siyaha alt dudağını da kenarlarını siyaha ortasını ise kırmızıya boyamış. Boynunda pırlantadan oluşan su yolu  ve 4 adet baget sallantılı pırlantalı bir kolye var.

Devamı için Tıklayınız
Sayfa Görüntüleme : 311