MASCARADE- MASKELİ BALO

Dikey konumlandırılmış, dikdörtgen afişte, zayıf ve sıkı bir bedene sahip Marta ( Isabelle Adjani ) havuz başında şezlong da uzanıyor. Başında, siyah, kenarları geniş şapkası, gözünde siyah gözlüğü var. Uzun kollu beyaz elbisesinin boyu diz kapaklarının üzerinde. Bir bacağını dizinden kırıp, diğer bacağını uzatmış, tekerlekli şezlongun baş kısmı koltuk pozisyonunda havaya doğru kalkık duruyor. Sağda taşla örülü bir kalenin gözlem kulesiyle etrafını saran ağaçlar dururken ayakucuna denk gelen kısımda oturan bir çocuk heykeli yer alıyor.
Şezlongun önünde, havuza ayaklarını sokmuş oturan Simon ( François Cluzet), uzaklara kederli bakmakta. Takım elbisesinin pantolonunu dizine kadar kıvırmış. İçindeki beyaz gömleğinin yakası açık.   Kırlaşmış saçları ensesinde ve dalgalı.

Ayaklarını soktuğu havuzun içinde, Margo ( Marine Vacth ) ve Adrian ( Pierre Niney ) dudak dudağalar. Margo’nun ayakları havaya doğru kalkık,  kolları Adrian’ın kollarının üzerinde. Kırmızı elbisesinin etekleri havaya doğru kalkarak bacaklarını ortaya çıkarmış. Adrian’ın beyaz gömleği üzerine yapışmış. Onun da ayakları Margo’nunkiler gibi havada. Elleriyle Margo’nun uzun siyah saçlarını toplamış, boynunu tutuyor.   

Margo ve Adrian’ın hemen altında, büyük puntolu büyük beyaz harflerle ‘ MASCARADE’ yazıyor. Film isminin üzerinde bir palmiye yaprağını oval çerçeve içine alan logoyla ‘FESTIVAL DE CANNES HORS COMPETITION SELECTION OFFICIELLE 2022’ ve film isminin altında  ‘ UN FILM DE NICOLAS BEDOS’ yazısı yer alıyor.
 

Afişin üst kısmında ‘ Pıerre Nıney – Isabelle Adjani – François Cluzet –  Marine  Vacth’ yazıyor. Afişin altında ‘ Emmanuelle Devos – Laura Morante – Charles Berling ‘ isimleriyle en altta bitişik ve okunaklı olmayan harflerle film ekibi yer alıyor.

Sayfa Görüntüleme : 260