MURAT BARDAKÇI

Betimleyen: Ramazan Bilen

Dikdörtgen renkli bir fotoğrafta Murat Bardakçı, arka planda hafif bulanık olan bir kitaplığın önünde gülümseyerek kameraya doğru bakıyor. Arka planda bir kitaplık var ve kitaplıkta en üst rafta olan kitaplar sık bir şekilde duruyor. Sık olan kitapların alt rafında boşluklar olan bir raf var. Karede olan kitaplığın sağ üst tarafında sanatçının sağ kulağının üstünde tablonun az bir kısmı görünüyor. Kitaplığın önünde olan askılıkta kahverengi olan bir palto ve üzerinde kırmızı bir atkı var. Kolları bir masanın üzerinde sağ eli öne doğru uzanmış bir şekilde sol kolu masa üzerinde göğsüne bitişik şekilde duruyor. Eli ise yumruk şeklinde kapalı ve baş parmağı yukarı da duruyor. Masanın üzerinde olan sağ elinin önünde olan içerisinde hafif koyu bir çay olan çay bardağı ve bardağın içerisinde bardaktan hafif dışarı çıkmış olan bir çay kaşığı var. Çay bardağının yanında üst tarafı görünen bir şekerlik var. 

Yuvarlak bir yüze sahip olan Murat Bardakçı kafası sola doğru meyilli bir şekilde kameraya bakıyor. Yuvarlak gözlükleri olan sanatçının saçları sağa doğru taranmış bir şekilde duruyor. Beyaz tenli bir yüze sahip olan sanatçının alnı geniş ve açık. Gözünün üzerinde olan kaşları hafif düzenli ve kalın.  Sakalları yukarıdan aşağıya doğru ince kalın duruyor.

Üzerinde açık mor renkli, tam kollu, yakalı, beyaz düğmeli, sağ ve sol omuzlarında olmak üzere 2 askılı olan bir gömlek var. Sol omuzundan aşağı doğru olan askılığın sol koluna yakın olan tarafta metal bir parça var.

Sayfa Görüntüleme : 297