Mare of Easttown

Mare of Easttown

Betimleyen: Arif Emre TİRYAKİ

Dikey dikdörtgen formatlı afişin zemininde, önünde büyük bir haç bulunan, gotik bir kilisenin olduğu, bulanık bir sokak manzarası var. Kilisenin önünde araçlar, karşısında birkaç katlı binalar sıralanmış.

Ön plandaki Mare (Kate Winslet) kırklı yaşların ortalarında. Sarı ışıltılı açık kumral saçlarını ensesinde toplamış. Mavi gözlü, açık tenli Mare, göğüs cebinin üzerinde polis rozeti olan, lacivert bir ceket giymiş. Boynunda aynı renk bir atkısı olan Mare’in bedeni sağına dönük. Ağırlıklı olarak sol profili görünen Mare, uzaklara hüzünlü bakıyor. Mare’in etrafını, bulanık şekilde görünen kuru otlar sarmış.

Afişin en üst kısmında, küçük puntolu siyah renkli büyük harflerle, “EMMY AND ACADEMY AWARD WINNER” yazıyor. Altına, başrol oyuncusunun adı eklenmiş. “KATE WINSLET”

Mare’nin omuz hizasında, afişin ortasına, beyaz büyük harflerle, “ALL TRUTHS COME TO LIGHT” ifadesi yazılı. Mare’nin rozetinin bulunduğu bölümün altında, afişin alt kısmındaki yazılar,  büyük puntolu, büyük beyaz harflerle, dört satır halinde yer alıyor. “HBO ORIGINAL MARE OF EASTTOWN, NEW LIMITES SERIES STREAMING APR 18, HBOMAX”

Sayfa Görüntüleme : 607