Masked Man (Maskeli Adam)

Fotoğrafçı: Ali Acar  Betimleyen: Betimleyen: Serra ULUSOY (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)  Siyah beyaz enine dikdörtgen şeklindeki fotoğrafta bir otomobil camından dışarı bakmakta olan bir erkek var. Otomobilin camı yarı açık ve 50’li yaşlarındaki erkek dört parmağı ile camı kavramış. Otomobilin camına ağaç gölgesi yansıyor.  Erkeğin yüzünde tıbbi maske var ve maske burnunun yarısını ve ağzını kapatıyor. Siyah kalın kaşları çatık ve gözleri kısık. Objektife öfkeli bir şekilde bakıyor. Alnında paralel çizgiler görülüyor. Gözlerinin kenarlarında da çizgiler var. Erkeğin alnında, saçlarının başlangıç yerinden kaşlarına kadar eğik bir derin çizgi seçiliyor. Gözleri çukurlu.  Maskeli erkek, çizgili bir ceket giymiş. Yaka kısmı görülüyor. Camı tuttuğu kolunda saat var. Ancak çok ayrıntılı görülmüyor.

Fotoğrafçı: Ali Acar

Betimleyen: Betimleyen: Serra ULUSOY (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)

Siyah beyaz enine dikdörtgen şeklindeki fotoğrafta bir otomobil camından dışarı bakmakta olan bir erkek var. Otomobilin camı yarı açık ve 50’li yaşlarındaki erkek dört parmağı ile camı kavramış. Otomobilin camına ağaç gölgesi yansıyor.

Erkeğin yüzünde tıbbi maske var ve maske burnunun yarısını ve ağzını kapatıyor. Siyah kalın kaşları çatık ve gözleri kısık. Objektife öfkeli bir şekilde bakıyor. Alnında paralel çizgiler görülüyor. Gözlerinin kenarlarında da çizgiler var. Erkeğin alnında, saçlarının başlangıç yerinden kaşlarına kadar eğik bir derin çizgi seçiliyor. Gözleri çukurlu.

Maskeli erkek, çizgili bir ceket giymiş. Yaka kısmı görülüyor. Camı tuttuğu kolunda saat var. Ancak çok ayrıntılı görülmüyor.

 

Sayfa Görüntüleme : 980