Monkey D. Luffy

Monkey D. Luffy Arka planı açık mavi gökyüzü olan ve sağ tarafta mavi-grimsi bir kaya ile pembe bir mercan olan dikey dikdörtgen çizgi film görselinin ortasında, ayak bileklerinden yukarısı gözüken yüzü dönük Luffy, yumruk yaptığı elleri iki yanında ağzı kapalı bir şekilde gülümseyerek ayakta duruyor.  Yirmilerine gelmemiş genç bir erkek olan Luffy, kırmızı şeritli hasır bir şapka takıyor ve şapkasının altından siyah saçları perçem perçem alnına dökülüyor. Luffy’nin yuvarlak hatlı yüzü çenesine doğru sivriliyor. Kaşları ince birer çizgi şeklinde ve beyaz oval göz aklarının içinde siyah yuvarlak göz bebekleri var. Sol gözünün altında yay üzerine iki dikey çizgi olan bir yara izi yer alıyor. Çizgi şeklinde olan büyük ağzının kenarları yukarıya dönük.  Luffy, etekleri ve kollarının ucu fırfırlı, uzun kollu kırmızı bir gömleği önünü iliklemeden giymiş. Gömleğin dört tane sarı düğmesi var ve gömleğin kolları Luffy’nin bileklerinin bir karış yukarısında bitiyor. Luffy’nin kaslı üst vücudunun çoğu açıkta ve göğsünün tam ortasında X şeklinde bir yara izi yer alıyor. Luffy beline sarı bir kuşak bağlamış ve kuşağın sol taraftaki ucu dizine kadar dökülüyor. Altında dizlerini kapatan bir kot şort var ve şortun paçaları beyaz peluştan.

Betimleyen: Didem İPEKOĞLU (Dublaj Çevirmeni)

Arka planı açık mavi gökyüzü olan ve sağ tarafta mavi-grimsi bir kaya ile pembe bir mercan olan dikey dikdörtgen çizgi film görselinin ortasında, ayak bileklerinden yukarısı gözüken yüzü dönük Luffy, yumruk yaptığı elleri iki yanında ağzı kapalı bir şekilde gülümseyerek ayakta duruyor.

Yirmilerine gelmemiş genç bir erkek olan Luffy, kırmızı şeritli hasır bir şapka takıyor ve şapkasının altından siyah saçları perçem perçem alnına dökülüyor. Luffy’nin yuvarlak hatlı yüzü çenesine doğru sivriliyor. Kaşları ince birer çizgi şeklinde ve beyaz oval göz aklarının içinde siyah yuvarlak göz bebekleri var. Sol gözünün altında yay üzerine iki dikey çizgi olan bir yara izi yer alıyor. Çizgi şeklinde olan büyük ağzının kenarları yukarıya dönük.

Luffy, etekleri ve kollarının ucu fırfırlı, uzun kollu kırmızı bir gömleği önünü iliklemeden giymiş. Gömleğin dört tane sarı düğmesi var ve gömleğin kolları Luffy’nin bileklerinin bir karış yukarısında bitiyor. Luffy’nin kaslı üst vücudunun çoğu açıkta ve göğsünün tam ortasında X şeklinde bir yara izi yer alıyor. Luffy beline sarı bir kuşak bağlamış ve kuşağın sol taraftaki ucu dizine kadar dökülüyor. Altında dizlerini kapatan bir kot şort var ve şortun paçaları beyaz peluştan.

Sayfa Görüntüleme : 1158