Mulan-Mulan(1998)

Mulan-Mulan(1998) Betimleyen:Bilge ÇAĞLAR / Boğaziçi Üniversitesi Ed 200 Dersi Öğrencisi İçinde mavi bir böcek bulunan küçük kafesi elinde tutan Mulan gülümseyerek resmedilmiş. Mulan görselde 16-17 yaşlarında. Resimde Mulan’ın üst bacaktan yukarısı resmedilmiş. Kafasını hafifçe kendi soluna çevirmiş ve sağ omzu öne doğru çıkarılmış. Üzerinde yerel kıyafetler var.İçinde sarı askısız bir elbise var. Kumaşın üzerine açık yeşil uzun kollu bir yelek giymiş.Yeleğin düğmeleri yok.Yeleğin iki ucu birleştirilmiş ve uç kısımlarında koyu yeşil şeritler var. Yeleğin üzerinde göğsün altından başlayıp kalçada biten mavi bir kumaş parçası var. Bu kumaş parçası yeleğin iki ucunu kavuşturan büyük bir kemer gibi. Beline ise kalın kırmızı bir kumaş bağlanmış. Mulan’ın saçları düz siyah ve bele kadar iniyor. Saçını sağ kulağının arkasına atmış.Alnına bir tutam kısa saç düşmüş.Yüzü oval ve çene kısmı sivri. Dişleri görünecek şekilde gülümsüyor ve dudakları ince.Dişleri beyaz. Burnu küçük ve yanakları pembe. Gözleri çekik ve koyu kahve. Kaşları yay gibi,kalın ve siyah renkte. Herhangi bir aksesuarı yok. Mulan’ın sağ eli yumruk şeklinde ve göbeğinin önünde hava duruyor. Sol eli ise havada ve elinde altın rengi bir kafes var. Kafesi parmakları  ile  göğüs hizasında tutmuş ve içinde mavi bir böcek var. Kafes de böcek de küçük. Böceğin iki uzun siyah anteni var ve antenleri kafesten dışarı taşmış.B öcek kafasını Mulan’a doğru bakacak şekilde çevirmiş ve yukarı bakıyor. Böceğin kafası yuvarlak ancak çene kısmı sivri. Gözleri iri. Gözlerini kocaman açarak Mulan’a bakıyor.

Betimleyen:Bilge ÇAĞLAR / Boğaziçi Üniversitesi Ed 200 Dersi Öğrencisi

İçinde mavi bir böcek bulunan küçük kafesi elinde tutan Mulan gülümseyerek resmedilmiş.

Mulan görselde 16-17 yaşlarında. Resimde Mulan’ın üst bacaktan yukarısı resmedilmiş. Kafasını hafifçe kendi soluna çevirmiş ve sağ omzu öne doğru çıkarılmış. Üzerinde yerel kıyafetler var.İçinde sarı askısız bir elbise var. Kumaşın üzerine açık yeşil uzun kollu bir yelek giymiş.Yeleğin düğmeleri yok.Yeleğin iki ucu birleştirilmiş ve uç kısımlarında koyu yeşil şeritler var. Yeleğin üzerinde göğsün altından başlayıp kalçada biten mavi bir kumaş parçası var. Bu kumaş parçası yeleğin iki ucunu kavuşturan büyük bir kemer gibi. Beline ise kalın kırmızı bir kumaş bağlanmış.

Mulan’ın saçları düz siyah ve bele kadar iniyor. Saçını sağ kulağının arkasına atmış.Alnına bir tutam kısa saç düşmüş.Yüzü oval ve çene kısmı sivri. Dişleri görünecek şekilde gülümsüyor ve dudakları ince.Dişleri beyaz. Burnu küçük ve yanakları pembe. Gözleri çekik ve koyu kahve. Kaşları yay gibi,kalın ve siyah renkte. Herhangi bir aksesuarı yok.

Mulan’ın sağ eli yumruk şeklinde ve göbeğinin önünde hava duruyor. Sol eli ise havada ve elinde altın rengi bir kafes var. Kafesi parmakları  ile  göğüs hizasında tutmuş ve içinde mavi bir böcek var. Kafes de böcek de küçük. Böceğin iki uzun siyah anteni var ve antenleri kafesten dışarı taşmış.B öcek kafasını Mulan’a doğru bakacak şekilde çevirmiş ve yukarı bakıyor. Böceğin kafası yuvarlak ancak çene kısmı sivri. Gözleri iri. Gözlerini kocaman açarak Mulan’a bakıyor.

Sayfa Görüntüleme : 954