Müzisyen Ferman Akgül

Müzisyen Ferman Akgül Kare biçimindeki renkli fotoğrafta Ferman Akgül 30 yaşlarında. Müzisyen fotoğrafta omzunun hizasından yukarısı çıkacak şekilde konumlandırılmış. Ceket giyen sanatçının arka planı bulanıklaştırılmış ve kendisi doğrudan objektife bakıyor.  Esmer tenli müzisyenin koyu kahverengi, düz, hafif uzun saçları sol tarafına doğru taranmış, faulleri  kulak memesinin üst hizasına kadar iniyor. Yüz hatları yuvarlak olan sanatçının çenesi sivri. Gözleri hafif iri ve kahverengi, kaşları siyah ve kalın. Ferman Akgül’ün burnu büyük ve kemikleri belli, ucu sivri. Alnı dar ve dikdörtgen şeklinde. Saçından bir tutam alnının üzerine düşmüş. Sanatçının kulakları küçük ve ayrık değil. Alt dudağı üst dudağına göre daha dolgun ve gülümserken alt dudağı alt dişlerini kapatmış. Dişleri beyaz ve düzgün. Siyah bıyıkları yeni çıkmaya başlamış. Dudağının hemen altında bir parmak ve sivri çenesinin ucunda iki parmak uzunluğunda siyah sakalları var.  Müzisyenin sol omzu sağ omzundan daha yüksekte duruyor. Koyu mavi renkli bir ceket giyiniyor. Yakasının sol yanında çok az kolyesi belli oluyor ve sol kulağında siyah renkli bir küpe mevcut.

Betimleyen: Ayşe Selin BAĞBAN (Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Son Sınıf - Ed 200 Dersi Öğrencisi)

Kare biçimindeki renkli fotoğrafta Ferman Akgül 30 yaşlarında. Müzisyen fotoğrafta omzunun hizasından yukarısı çıkacak şekilde konumlandırılmış. Ceket giyen sanatçının arka planı bulanıklaştırılmış ve kendisi doğrudan objektife bakıyor.

Esmer tenli müzisyenin koyu kahverengi, düz, hafif uzun saçları sol tarafına doğru taranmış, faulleri  kulak memesinin üst hizasına kadar iniyor. Yüz hatları yuvarlak olan sanatçının çenesi sivri. Gözleri hafif iri ve kahverengi, kaşları siyah ve kalın. Ferman Akgül’ün burnu büyük ve kemikleri belli, ucu sivri. Alnı dar ve dikdörtgen şeklinde. Saçından bir tutam alnının üzerine düşmüş. Sanatçının kulakları küçük ve ayrık değil. Alt dudağı üst dudağına göre daha dolgun ve gülümserken alt dudağı alt dişlerini kapatmış. Dişleri beyaz ve düzgün. Siyah bıyıkları yeni çıkmaya başlamış. Dudağının hemen altında bir parmak ve sivri çenesinin ucunda iki parmak uzunluğunda siyah sakalları var.

Müzisyenin sol omzu sağ omzundan daha yüksekte duruyor. Koyu mavi renkli bir ceket giyiniyor. Yakasının sol yanında çok az kolyesi belli oluyor ve sol kulağında siyah renkli bir küpe mevcut.

Sayfa Görüntüleme : 1219