Müzisyen Mabel Matiz

Müzisyen Mabel Matiz Yatay dikdörtgen şeklindeki renkli fotoğrafta Mabel Matiz 30 yaşlarında. Müzisyen fotoğrafta omzunun biraz altından alınacak şekilde konumlandırılmış. Kazak giyen sanatçının omzu fotoğraf açısına dik şekilde. Sağına dönen Mabel Matiz kafasını hafif sola çevirerek objektife bakıyor. Arka plan gri renkli.  Esmer tenli sanatçının saçları siyah ve kısa. Saçları ortada bir çizgi kalacak şekilde yanlardan kazıtılmış. İnce ve uzun surat hatlarına sahip olan müzisyenin çenesi oval, alnı oldukça geniş. Koyu kahverengi gözleri badem şeklinde, kaşları kahverengi ve kalın. Müzisyenin burnu ince, uzun ve kemikli, ucu sivri. Dudakları ince olan Mabel Matiz yüzünde hiçbir ifade barındırmıyor, dudakları arasında ince bir çizgi gibi aralık var. Kulakları büyük ve ayrık. Dudağının üstünde kısa bıyıkları var ve kısa siyah sakalları ile birleşik. Dudağının hemen altında ise daha koyu sakalları mevcut. Atkısı boynunu kapatıyor.  Müzisyenin atkısı ve üstündeki kazak rengarenk ve otantik diyebileceğimiz geometrik şekillerin deseni ile kaplı. Atkının ve kazağın üstünde renkli, küçük ve yuvarlak ip yumakları mevcut. Sol kulağında sarı renkli halka küpe mevcut.

Betimleyen: Ayşe Selin BAĞBAN (Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Son Sınıf - ED 200 Dersi Öğrencisi)

Yatay dikdörtgen şeklindeki renkli fotoğrafta Mabel Matiz 30 yaşlarında. Müzisyen fotoğrafta omzunun biraz altından alınacak şekilde konumlandırılmış. Kazak giyen sanatçının omzu fotoğraf açısına dik şekilde. Sağına dönen Mabel Matiz kafasını hafif sola çevirerek objektife bakıyor. Arka plan gri renkli.

Esmer tenli sanatçının saçları siyah ve kısa. Saçları ortada bir çizgi kalacak şekilde yanlardan kazıtılmış. İnce ve uzun surat hatlarına sahip olan müzisyenin çenesi oval, alnı oldukça geniş. Koyu kahverengi gözleri badem şeklinde, kaşları kahverengi ve kalın. Müzisyenin burnu ince, uzun ve kemikli, ucu sivri. Dudakları ince olan Mabel Matiz yüzünde hiçbir ifade barındırmıyor, dudakları arasında ince bir çizgi gibi aralık var. Kulakları büyük ve ayrık. Dudağının üstünde kısa bıyıkları var ve kısa siyah sakalları ile birleşik. Dudağının hemen altında ise daha koyu sakalları mevcut. Atkısı boynunu kapatıyor.

Müzisyenin atkısı ve üstündeki kazak rengarenk ve otantik diyebileceğimiz geometrik şekillerin deseni ile kaplı. Atkının ve kazağın üstünde renkli, küçük ve yuvarlak ip yumakları mevcut. Sol kulağında sarı renkli halka küpe mevcut.

Sayfa Görüntüleme : 864