My Pure Land/Temiz Dünyam

My Pure Land/Temiz Dünyam  Betimleyen: Zerrin TEZEL  Dikey formdaki afişin dörtte üçlük bölümünü, gün batımının sarı ve turuncu tonlarıyla renk cümbüşü yarattığı gökyüzü kaplıyor. Gökyüzünde kuşlar uçuyor. Bir göl kenarındaki çalılıkta, Nazo karakterini canlandıran Suhaee Abro hafif sola doğru arkası dönük duruyor. Nazo yirmili yaşların başlarında, siyah uzun saçları arkadan örgülü, zayıf ve orta boylu bir kadın. Nazo üzerine uzun ve bedeni sarmayan bir elbise girmiş, iki eliyle tuttuğu tüfeğin uzun namlusu aşağı bakıyor. Karanlıkta kaldığı için yüz hatları ve elbisesinin rengi seçilmiyor. Nazo solunda, göl kenarında duran iki adama doğru bakıyor. Yüzünün hatları tam olarak görünmese de düzgün burnu ve dudaklarının kıvrımı sol profilden seçilebiliyor.  Afişin üst bölümünde büyük beyaz harflerle “PROTECT ALL THAT YOU HOLD DEAR” biraz altında “BILL KENWRIGHT PRESENTS” ibareleri yer alıyor. Filmin ismi “MY PURE LAND” yarı saydam,  büyük ve kalın puntolarla gökyüzüyle geçişli biçimde afişin sol kısmına üç satır halinde yerleştirilmiş. Nazo’nun namlusu D kelimenin altına yakın duruyor.  Afişin alt bölümünde, büyük beyaz harflerle “BASED ON A TRUE STORY” ibaresi sağa dayalı şekilde yer alıyor.  Onun altında ise film ekibi ve sponsorların çok net olmayan isimleri, yine sağa hizalanarak yazılmış.

Betimleyen: Zerrin TEZEL

Dikey formdaki afişin dörtte üçlük bölümünü, gün batımının sarı ve turuncu tonlarıyla renk cümbüşü yarattığı gökyüzü kaplıyor. Gökyüzünde kuşlar uçuyor. Bir göl kenarındaki çalılıkta, Nazo karakterini canlandıran Suhaee Abro hafif sola doğru arkası dönük duruyor. Nazo yirmili yaşların başlarında, siyah uzun saçları arkadan örgülü, zayıf ve orta boylu bir kadın. Nazo üzerine uzun ve bedeni sarmayan bir elbise girmiş, iki eliyle tuttuğu tüfeğin uzun namlusu aşağı bakıyor. Karanlıkta kaldığı için yüz hatları ve elbisesinin rengi seçilmiyor. Nazo solunda, göl kenarında duran iki adama doğru bakıyor. Yüzünün hatları tam olarak görünmese de düzgün burnu ve dudaklarının kıvrımı sol profilden seçilebiliyor.

Afişin üst bölümünde büyük beyaz harflerle “PROTECT ALL THAT YOU HOLD DEAR” biraz altında “BILL KENWRIGHT PRESENTS” ibareleri yer alıyor. Filmin ismi “MY PURE LAND” yarı saydam,  büyük ve kalın puntolarla gökyüzüyle geçişli biçimde afişin sol kısmına üç satır halinde yerleştirilmiş. Nazo’nun namlusu D kelimenin altına yakın duruyor.

Afişin alt bölümünde, büyük beyaz harflerle “BASED ON A TRUE STORY” ibaresi sağa dayalı şekilde yer alıyor.  Onun altında ise film ekibi ve sponsorların çok net olmayan isimleri, yine sağa hizalanarak yazılmış.

Sayfa Görüntüleme : 811